Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.12.15. 13:45 AnnGel

Két hete sincsen nálunk a cica, de már rendeltem egy robotporszívót.

Amúgy van egy robotunk már, de egy nagyon buta, 3-4? (megnéztem, 5!!!!) éves példány, aminek a szenzora sem a legjobb, állandóan nekimegy mindennek, beszorul a kanapé alá, mert azt hiszi, befér, fennakad a fregón, szóval nem használom, mert az nem segítség, hogy egy üres szobában jól elporszívózgat, de amúgy meg 5 perc alatt felakasztja magát valahova. Na de tavaly ilyenkor egy ismerősöm mesélt róla, hogy a Xiaominak van olyanja már, ami térképet készít, meg no-go zónát lehet kialakítani rajta, meg hogy melyik szobát takarítsa stb, akkor úgy voltam még vele, hogy hát heti egyszer inkább feltakarítok magam. Na de amiről kevés szó esik macskatartásnál, hogy nem csak szőr van, hanem ALOMDARABOK mindenhol, tegnap reggel jógáztam, és akkor láttam, hogy mennyire dzsuva mindenhol a padló, jaj.

Szóval rendeltem egy Xiaomi Mop-Pro-t, legyen jó légyszi, nem szeretnék naponta porszívózni.

Amúgy cuki az állat, minden este jön a rituális, sorozatnézés közbeni dögönyözésre a kanapéhoz, ahol aztán tátott szájjal elalszik.

Jövő héten szabin leszek, gyerekek még oviban, úgyhogy megyek fogorvoshoz, meg bérlek kárpittisztítógépet, és kipucolom a szőnyegeket, mert legutóbb 70e Ft-os árajánlatot kaptam kárpittisztításra, gépet bérelni meg mindennel együtt 5000 Ft egy napra. Úgyhogy inkább szopódok vele én, majd befizetem utána magamat egy masszázsra, egy tál sushira, és egy izmos vetkőzős férfira, és még mindig olcsóbb lesz, mint mással tisztíttatni.

Közben azon kínlódom munka közben, hogy nem tudok koncentrálni, állandóan mással foglalkozom, telnek az órák, én meg nem haladok, úgyhogy kerestem pomodoro videókat youtubeon, és milyen cuki, vannak ilyen study with me cuccok, pl 90/20-as, ami hát nagyon jópofa, hiszen ha képes lennék 90 percig koncentrálni egyhuzamban, akkor nem lenne szükségem pomodoro technikára ugyebár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr2216784364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása