Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.05.03. 15:52 AnnGel

Amióta megvannak a cserepes fűszernövények, mindenre petrezselymet szórok, meg metélőhagymát. Mindenre IS. Időnként elrágcsálok egy szálat a hagymából, férjem legnagyobb örömére. Na de minden kaja sokkal jobban néz ki, ha tálaláskor megszórom egy csomó zölddel, úgyhogy most nagyon boldog vagyok ezzel.

Vettem koriandert is, de még nem jöttem rá, mibe jó. Mármint tudom, hogy a thai kajákon szokott lenni, meg az arribás levesben, de ennyi. Átültettem mindegyiket, remélem, él addig, hogy kitaláljam, mi legyen vele.

A zöldségesnél láttam vérsóskát, azt is elültettem, de szerintem tök keserű, egyáltalán nem finom. Lehet, hogy kidobom a francba, és ültetek valami mást a helyére.

A saláták azóta nőttek pár centit, azt a tippet kaptam, hogy tápozzam őket. Most lehet, hogy ettől, de lehet, hogy csak képzelem, de mintha hirtelen nőttek volna. Így folytatjuk, nyár végén szüretelhetek is. Ha nem égnek ki.

Nehéz ez a kertészkedés.

Elkezdtem az utolsó, magyarul megjelent Tana French könyvet (A vétkes), nem tűnt fel, hogy a sikerkönyv kategóriából kölcsönöztem ki, és azoknak 2 hét a lejárata, nem meghosszabbítható. Úgyhogy most belehúztam.

Befejeztük a Brave new world c. sorozatot, nem volt jó.

Ma kezdtem az új projekten, úgy kell noszogatnom az embereket, hogy esetleg tanítsanak be, hát jó, talán majd később beindul a dolog.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr4416521212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása