Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.01.24. 12:20 AnnGel

Throwback Andalúzia

2020. január 24:

Nagyon jól jött az ki, hogy pont hétfőn és kedden voltunk Sevillaban, mert közben itt Nerjaban folyamatosan esett az eső. Ez sajnos azóta is tart, szerda nagyon durva volt, zuhogott és dörgött egész nap, végig a lakásban voltunk. Fiam megtanult felmászni az emeletes ágyra, kitaláltam, hogy ezt mivel akadályozhatom meg, szóval eseménytelennek nem mondanám a napot. A legjobb része az volt, hogy megtanult orrot fújni, és azzal szórakoztatott minket, hogy random módon orrot fújt, csak úgy bele a nagyvilágba, aztán menekült előlünk.

Csütörtökön elmentünk a Sea Life-ba, egy óra innen autóval. Elég gyorsan végigrohantak rajta a gyerekek, kevesebb, mint másfél óra volt, lányom egy csomószor félt, de a pici halak nagyon tetszettek neki. Meg a vidra! Nagyon jól sikerült a nap, a gyerekek cukik voltak, élvezték. Azt gondoltam, hogy ez egy hosszabb program lesz, de elég hamar végeztük, aztán egy rövid séta után inkább hazamentünk, mert jöttek a sötét fellegek. Fiam aludt 40 percet az autóban, 4-re értünk haza.

Tanulság: vagy olyan programot csináljunk, ami után 2-3 között hazaérünk (mert utána még lehet altatni a gyerekeket), vagy olyat, ami után csak 6-ra érünk haza (és akkor vacsora, fürdés), de itthon tölteni egy komplett délutánt két kialvatlan gyerekkel nem túl ideális. Viszont 7-kor mindenki már ágyban volt, ennek is megvan az előnye.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr6516394162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása