Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2020.11.16. 12:21 AnnGel

A héten átvesszük a lakást, el kell mennem netet intézni, de legalább az ikeás cuccokat megrendeltük, találtunk valakit, aki házhozszállítja meg össze is szereli, szóval haladunk.

Azért sikerült egy kicsit szocializálódni a héten, pénteken találkoztam egy ismerőssel, sétáltunk a dunaparton este fél 8-ig, maszkban beszélgettünk, ha levettem a szemüvegem, azért nem láttam, ha fenn hagytam, akkor meg azért. 

Most, hogy már köztéren is kell maszkot viselni, érzem, hogy mennyire zavar, párásodik a szemüvegem, a mindenféle cikkekben lehozott "7 tipp párásodás elllen" szart sem ér, amúgy megy irritálja is az arcom a pára, úgyhogy helló pattanások. Minden tiszteletem azoké, akik ezt egész nap hordják.

Szombat este megnéztük a Momentán élő közvetítést, lányom nagyszülőknél volt, úgyhogy fiam társaságában élvezhettük az előadást, aki zajongott, zörgött, a fejünkre ült, ölünkben ugrált, majd egy ponton megkaparintotta a távirányítót, és kikapcsolta a TVt.

Amúgy felháborító módon fiam mostanában este 10-ig fenn van, 7-kor meg kel, és most kellett megtudnom anyámtól, hogy "te is ilyen keveset alvó voltál", hogy mi??? Kerestem, hogy eddig ki a hibás, de ezek szerint én. Na mindegy, így magamra fordítható szabadidőm drámaian csökkent, remélem, hogy ez csak átmeneti.

Amúgy vettem magamnak melegebb futónadrágot, sapkát, kesztyűt, így most már tényleg csak újra el kéne kezdenem futni, nincs kifogás.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr6816287256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása