Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2020.11.11. 12:00 AnnGel

Egyszerre vagyok jól, meg nem jól.

Jól vagyok, mert szép helyen fogunk lakni, nagyobb lesz a lakás, meg tér, meg közös kert játszótérrel. Szerveztem festőt meg költöztető is, megbeszéltem a netszolgáltatókkal, hogy mikor és hogyan mondjam le és kössek újat. Sikerült mindkét gyereket a legközelebbi oviba és bölcsi iratni, volt hely nekik mindkettőben, mindkét helyen van nagy kert, és szimpatikusak voltak az óvónők is. Hogy lesz hely két rendes dolgozósaroknak, egymástól távol, és a cégtől elhozhatom a székemet és a monitoromat. Mert éppen megint nagyon cukik a gyerekek, jól eljátszanak egymással, és a fiam az utóbbi öt éjszakát átaludta, hát milyen remek már. Meg tegnap háromnegyed 8-kor ébredt mindenki, mi történik.

És közben nem vagyok jól, mert bár tényleg nem mentünk már sehova, azért közelebbi barátokkal szoktunk találkozni (akik szintén otthonról dolgoznak), és szombatra volt online színházra jegyünk, hívtuk a szittert, és együtt néztük volna barátokkal a közvetítést, de a 8 utáni kijárási tilalom ezt is keresztbehúzta. Hogy még ennyi sem maradt meg, hogy kiülős helyen nagykabátban boroshassunk este. És még a könyvtárak is bezártak, pedig ma mentem volna lányommal, mert ott nem is voltak eddig rajtunk kívül, és szereti.

Hát boldog szülinapot nekem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr7816281920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása