Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2019.06.03. 11:40 AnnGel

Nagyon elfoglalt hetem volt, kijött a Good Omens, amit gyorsan be kéne fejezni még a Black Mirror új évada előtt, de már most látom, hogy nem fogjuk tudni, mert a követekező közös esténk a férjemmel szombaton lesz (hétfő van), pedig együtt élünk meg minden. Hol én, hol ő, hol én, hol ő nem vagyunk otthon, gondtalan családi élet titka. Ja, és persze kiderült, hogy van What we do in the shadows sorozat is, az American gods is lement már, és akkor ezek még csak a közösen nézős dolgaink

Amúgy pont ezért elkezdtem bébiszittert keresni, nem is azért, hogy együtt elmehessünk valahova este, hanem azért, hogy külön-külön elmehessünk a dolgainkra, és maradjon olyan este, amikor mindketten itthon vagyunk. Ezzel állandóan kínlódom, mert ha elutazik két napra, és én ezért két napig nem tudok sehova menni, akkor mennyire jófejség az első estén lelépnem? Egyik oldalról ott van, hogy két napja nem láttuk egymást, másik oldalról meg az, hogy két napja nem beszéltem felnőtt emberrel anyámon kívül és nem hagytam el a lakást gyerek nélkül.

Szóval kerestem, ajánlás útján találtam, és hát nem érzem rajta azt a tökösséget, hogy két gyereket megvacsoráztat, fürdet és ágyba dug. Persze az is már nagy segítség, ha fél 8-tól itt tud lenni, mert addigra megvacsoráztatok és lefürdetek mindenkit, és utána már csak a fektetés van, én meg el tudok menni edzeni, vagy barátokkal találkozni, mert oda elég odaérnem 8-ra, de hosszabb távon jó lenne, ha már fél 7-kor el tudnánk indulni, mert színház vagy a táncórám is rendszerint 7-kor kezdődik. De mindenképp adok neki pár hetet, hátha belejön.

Aztán megvolt a gyerekek szülinapja is, szerintem kifejezetten szerencsés egyelőre, hogy egy napon születtek, nem volt abból balhé, hogy kinek van tortája meg gyertyája, mert mindkettőnek volt. Nagylány persze kapott egy Bogyó és Babóca könyvet, amit eddig kitiltottam a háztartásból, és ezzel átszakadt benne valami gát, folyamatosan azt meséli és kívülről tudja (gondolom bölcsiben is megvan a  könyv), majd ma reggel váratlanul rákezdett valami dalra is, amiről nem is tudtunk eddig, meg elmeséli nekem, hogy egy másik mesében mit csinált a csigafiú, hát nagyon édes, de mennyire utálom ettől még, jaj.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr4914876206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása