Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2019.04.07. 21:42 AnnGel

Milyen egy jó nap

Ma volt 20 olyan perc, amikor a gyerekek egymással játszottak, és nem gyilkolták egymást. A nagy négykézláb ment körbe-körbe, a kicsi meg röhögve követte. Időnként bejöttek a konyhába hozzám, ott produkálták magukat, amíg én zöldséget pucoltam, majd továbbálltak. Aztán kicsit később nagylányom elment apjával egy kerületi állatsimogatós-zenés rendezvényre, a fiúbabát letettem aludni, befejeztem a főzést, kiültem az erkélyre a napsütésbe olvasni, aztán hirtelen felindulásból kiszedegettem a tavalyi, elszáradt növényeket a balkonládákból, tettem bele tápot, meglocsoltam, vetettem bele magot az elszáradt virágfejekből (büdöskét, az mindent kibír).

Aztán megjöttek, és a lányom egyre érthetőbben, összefüggőbben el tudja mesélni, mit látott, mi történt, hol volt, ki mit csinált, én meg élvezettel hallgatom.

Felkelt a baba, ebéd, aztán ment a nagylány aludni, később a fiam is, így volt bő egy óra átfedésem, amikor mindketten aludtak, én meg ismét kivonultam az erkélyre.

Később összekészültem, elmentem egy közeli terembe, kipróbáltam a kettlebellt, ami alattomosan fárasztott le, óvatosan mentem fel a lépcsőn utána, mert meg-megrogyott a lábam. De nagyon élveztem. Közben férjem a legnagyobb meglepetésemre összepakolta a két gyereket, és elmentek fagyizni. Az edzés után én is csatlakoztam, fiam elszántan nyammogta élete első tölcsérét, én meg nem tudtam napirendre térni afelett, hogy férjem egyedül átpelenkáz, felöltöztet majd elnavigál két gyereket is. Ha egyedül vagyok a két gyerekre, akkor el sem szoktam hagyni a lakást, hacsak nem feltétlenül szükséges.

Aztán hazajöttünk, férjem ment el edzeni, este meg rekordidő alatt megfürdettem, ágyba dugtam mindenkit, mesével mindennel együtt ez 45 perc.

Most meg rendeltem magamnak 20ezer forintnyi arcápoló készítményt, mert rám tört, hogy elmúltam 30, foglalkoznom kéne a bőrömmel, úgyhogy most szembesültem olyanokkal, hogy kémiai hámlasztó, meg retinol. Remélem, hogy ezek után tényleg gyönyörű bőröm lesz, mert most katasztrófa.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr1014747587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása