Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2019.04.03. 17:28 AnnGel

Lesz a NOS4A2-ból is sorozat, komolyan már, hogy lesz erre időm.

Olvasás megint visszaesett, szerintem egy hete ki sem nyitottam a könyvet, amit most olvasok, pedig érdekel. Viszont továbbra is kísérletezgetek a hangoskönyvvel, éppen Michelle Obamától hallgatom a Becoming-ot.

Rosszul alszom, sokat forgolódok, már arra megébredek, ha férjem a hátára fordul (mert tudom, hogy utána horkolni fog). Csak akkor alszom mélyen, amikor már napok óta 7 óránál kevesebbet alszom, de az meg nem jó, mert annyi meg nekem nem elég, mert kelek még éjszaka egyszer, meg tornázni sem tudok, ha így kinyiffanok.

Nem is írtam, hogy pár hónapra elkezdtem hallani valami nagyon furcsa zajt a radiátorcsöveken keresztül, mintha valaki egy tompa tárggyal ütögetné? Először csak késő este hallottam, amikor lefekvéshez készülődtünk, de néhány hét után hajnali 2-3 körül is volt, és nagyon hangos, a szoba pici, a csövek mellett van az ágyunk, felébredtem rá. Gondoltam, hogy esetleg az egyik szomszédnak az ágya ott lehet a radiátor mellett, és amikor bedobja magát az ágyba, akkor észre sem veszi, hogy nekicsapódik a keret? Kérdeztem másokat, hallják-e, de nem, mert vagy nem használják a szobát, vagy valaki más alszik ott, aki éppen nincsen otthon stb. Kérdeztem a közös képviseletet, hogy panaszkodott-e valaki, de nem. Rákérdeztek a karbantartónál, hogy ellenőrizte-e a kazánt de ott is minden rendben volt. Amúgy sem gyanakodtam a kazánra, mert akkor gondolom egész nap hallottam volna.

Így hát egyik este felszívtam magam, és a legprimitívebb megoldáshoz folyamodtam: amikor megint hallottam a zajt, akkor elkezdtem veszettül csapkodni a csöveket. Utána hallotam még egy kis kaparászást, és azóta csend van. Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb.

Amúgy süt a nap, jó idő van, lehet már fagyizni, meg az icipici közös udvaron piknikezni, bőrkabátot hordani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr5314736935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása