Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.09.20. 21:22 AnnGel

Dolgok

Isoldje bejegyzésén felbuzdulva impulzus-befizettem én is erre az Anyatest projektes Turbó programba. Nagyon jópofa amúgy, háromféle edzésforma van minden héten, kondíciójavítás (ami szarul megy), erősítés (ami még szarabbul), illetve jóga (ami viszont jól). Lehet heti 3x mozogni, de akár minden nap is, és akkor kétszer lenyomja az ember mindegyik videót. Mivel a videók egy hét után eltűnnek, ezért van némi nyomás, hogy ne halogassak, illetve a zárt FB csoportban is kérdezgetik, hogy na, megcsináltad-e már, hogy tetszett. Amiben többet ad ez a bármilyen ingyenes youtube videónál, hogy itt a heti gyakorlatok egymásra fognak épülni, egyre nehezebbek lesznek. Most még csak bemelegítős hetet tartanak, de már fáj az élet, mi lesz itt. Egyelőre nagyon szuperül megy, hétfőn kondi, szerdán az erősítést nyomtam le, ma meg megint a kondit. Kedden továbbra is járok táncolni, így az a nap sem telt mozgás nélkül, holnap meg kijön a jóga, nagyon kíváncsi vagyok. Motiválásképpen lemértem magam mindenhol, képet is csináltam, nyilván nem fogom magam atomra kigyúrni hat hét alatt, de a hasizmaim remélem, hogy beljebb fognak húzódni a tornától.

Más.

Megnéztük moziban a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) c. filmet, azóta is azon rettegek, hogy mit fogok csinálni, amikor elkezdenek kamaszodni a gyerekek. Még hogy a dackorszak nehéz, majd amikor fogalmam sem lesz róla, hogy mi történik vele, bántja-e valaki, nyomasztják-e dolgok, csinál-e hülyeséget. Jaj nekem.

Kijött a BoJack Horseman 5. évada, gyorsan elkezdtem darálni, már csak két rész van hátra, továbbra is imádom. Ja, és néztünk standupot is, Daniel Sloss-nak már két estje fenn van Netflixen, de Trevor Noah és Hannah Gadsby is nagyon jó.

Teljesen ráfüggtem a Psychology of Black Mirror podcastra, arról írtam már? Kibeszélik minden egyes részét, a kibeszélés tovább tart, mint egy Black Mirror epizód, nagyon érdekes, nagyon megszerettem. Még sosem támogattam senkit Patreonon, ők az elsők. Elindult a My Dad Wrote A Porno 4. évada is, ezeket hallgatom házimunka közben, hogy ne akarjak eret vágni magamon. Tudom, hogy firstworldproblems, de bármit is csinálok, legyen szó bevásárlásról, főzésről, rendrakásról, mosásról, takarításról, minden újratermeli magát, nagy részük még fél napnál sem tart tovább. A kaja elfogy, az ebédet megesszük, délutánra megint kupi van, a szennyes két nap alatt tele lesz, a robotporszívónak meg kb egész nap járnia kéne. Annyira meg vagyok ettől kattanva, hogy ma szabályosan kiakadtam, amikor a férjem a gyerek ragacsos száját (fürdés után jutott eszembe, hogy nem kapott ma még vitaminos szirupot) a frissen elővett, tök tiszta törölkőzőbe törölte. Még egy szennyes, ezt is majd mosni meg hajtogatni kell, hát megőrülök ettől.

Olvasás most eléggé háttérbe szorult, egy duplaoldalas sálat kötök a férjemnek, meg belekezdtem egy tapestry technikával készült táskába, amit egyszerre három szálból és kb 10 színből horgolok, úgyhogy full koncentrációt igénylő projekt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr214252663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása