Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.07.08. 18:22 AnnGel

Nem történik különösebben semmi izgalmas, mi is történne egy 5 hetes baba mellett. Max olyanok vannak, hogy elmentem vásárolni egyedül a két gyerekkel, és nem torkollott katasztrófába, meg játszótérre is mentünk így, és sikeresen haza is jutottunk onnan. Már kétszer is ellógtam este fröccsözni a táncosokkal, férjem is képes lerakni két gyereket aludni, házasodni tudni kell. Ja, és ma volt először olyan, hogy reggel tökegyedül voltam a két gyerekre, természetesen egyszerre ébredt a kettő, volt kihívás benne, maradjunk annyiban, hogy a nagylány földimogyorót reggelizett.

Ledaráltam a Lucifert, nyüff. Hónapok óta olyan sorozatokat nézek, amik meh, nézek egy részt, de a következőt már nem kívánom, nézem, mert nem találtam jobbat, vagy mert ha már elkezdtem, akkor befejezem. Crazy ex-girlfriend is jópofa volt egy darabig, aztán meguntam, a The 100-ba is azért kezdtem bele, mert egy barátnőm imádta, de nekem max elmegy, a Westworld egyes részeit is rettenetesen untam. Rég éreztem már olyat, hogy egy sorozatból több részt is meg tudnék nézni egy nap, de a Luciferből tényleg volt olyan, hogy 5-6 rész lement egy nap. Nem is tudom, mibe voltam így beleszerelmesedve utoljára, talán a Mad Men, Shameless meg a Sense8, ja meg GoT nyilván, asszem egy hétvége alatt megnéztem az első két évadot, háromfejű hollóval álmodtam utána. Most meg Tom Ellis-szel, szóval nem panaszkodom.

Nem is tudom, minek kezdjek most neki. Van Legion 2. évad, Szolgálólányba nem mertem belekezdeni, mert félek, h túl brutális, nade van GLOW 2. évad, talán azzal folytatom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr2214100819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása