Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.05.07. 10:06 AnnGel

Wow, pénteken végre olyan napom volt, hogy nagyjából semmit sem csináltam, csak sorozatot néztem és horgoltam. Bámulat!! Meg a mai is olyan lesz? Elképesztő. Persze holnaptól folytatódik, reggel védőnő, aztán fogorvos, aztán asztalos (megint és még mindig), szerdán ultrahang, csütörtökön CTG, közben kihajtottak a virágok az erkélyen, meleg van és süt a nap, nagyon élvezem, hogy nem kell egyeseket overállal a kezemben kergetni reggelente.

Miután kiderült, hogy a kislány pompásan érzi magát több napig is a nagyszülőkkel (és viszont), kitaláltam, hogy akkor vigyék el pénteken és hozzák vissza vasárnap, addig mi meg majd pihenünk, meg csinálunk magunknak programokat, pár hét múlva úgyis megint lesz egy kis békánk aztán limitáltak lesznek a lehetőségek. Napokig nyomtam a férjem, hogy van-e ötlete szombatra, mihez lenne kedve, és azt képzelnéd, hogy hú, a szülők végre kiszabadulnak, és akkor aztán csinálnak egy csomó mindent... de komolyan napokig gondolkoztam rajta, hogy mivel is tölthetnénk a napot, nem erre van ráállva az agyunk.

Persze nem kell félni, feltaláltuk magunkat, pénteken vacsora, szombaton délelőtt megnéztünk néhány házat a Budapest 100 keretein belül, természetesen találtunk olyat, ahova azonnal költözni szeretnénk (csak éppen nincsen eladó 3 hálós lakás), közös ebéd barátokkal, piknikezés és a fűben, fröccs, aztán este is lett. Vasárnap meg megnéztük a The Illusionist showt, amire még januárban vettünk jegyet magunknak, nagyon profi volt, de hát engem már egy egyszerű kűrtyatrükkel is le lehet nyűgözni. Délután meg bölcsőösszerakás, én végre összekészítettem a kórházi csomagomat, ami így a 38. hét elején végülis eléggé aktuális volt már, felszereltünk még néhány polcot, foltozgattam a falat (időnként átfúrunk egyik szobából a másikba, de már nagyon profin javítom), végre befejeztünk mindent. Azt hiszem.

A bölcsőt meg azért akartam már most összerakni, hogy szokja a kislány a gondolatot, hogy ott lesz egy baba, és ott fog aludni, de látványosan nem vesz róla tudomást, nem kérdezte meg, hogy EZMI, de még csak nem is tűnik úgy, hogy észrevette volna a szobában a változást. Ő így lázad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr7113897068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása