Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2015.07.07. 11:11 AnnGel

Megtörtént a szokásos éves tánctábor (már megint eltelt egy év???), de most új helyszínen, mert Vászolyban lebasztak minket, hogy hangosak vagyunk, mi pedig szeretnénk hangosak lenni.

Itt voltunk, gyönyörű hely, rendben tartott gyeppel, fákkal, virágokkal, teljes ellátással, tóval, kicsi medencével, teljesen odavagyok. Vászolyt is nagyon szerettem, bájos falu és hangulatos házban szállásoltak el minket, de ott harminc lányra három fürdő volt, és önellátás, itt meg apartmanonként volt fürdőszoba, és elég király csak leülni és várni a reggelit, majd nem mosogatni utána. Órák és vacsora után éjjelig fröccsözgetés, hát nem mondom, hogy sokat aludtam (de azt legalább jól, mert a semmi közepén azért elég jól lehűl a levegő éjszaka).

Közben Ozorára is készülünk, ma megyek Decathlonba sátrat venni, meg fejlámpát is, mert telefonnal világítani a budin kalandos, de nem praktikus. És kitaláltam, hogy az Ozora lesz majd a leánybúcsúm, mennyire jó már.

Ma meg holnap 37 fok, fagyasztott üveg vizet szorongatok magamhoz éjszaka, illetve kipróbáltam a vizes zoknit otthonra (működik). Napközben tök jól elvagyok, az iroda szerencsére légkondis, de ebédért ki kell menni, és az a pár perc is már durván sokkoló. Szeretem a nyarat, de ez egy kicsit már túl nyár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr927606862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása