Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2014.04.26. 17:30 AnnGel

Nagyon elszaladt az utóbbi másfél hét, huh, és ahogy visszagondolok a múlt hét eseményeire, úgy tűnik, mintha sokkal régebben történtek volna. Csütörtökön barátnőzés aztán kiscsoportos sörözés - végre eljutok egyre, és akkor is alig vagyunk, de nem panaszkodom, mert a mai teraszpartin gyakorlatilag mindenki ott lesz. Elképesztően olcsó helyre mentünk, Contrast, hirtelen nem is tudtam értelmezni az árakat. És még nem is a világ végén van, hanem.

Pénteken tökre váratlanul - najó, szóval egy nappal előtte beszéltük meg, de ez tőlem már végtelen rugalmasság - moziba mentünk egy barátnőmmel, és megnéztük az Only Lovers Left Alive-ot (két hét alatt hatodszorra mentem moziba ezzel együtt). Napokig újra és újra beugrottak belőle képek, nagyon póz, nagyon tetszett. Nincsen túl sok cselekmény benne, de nem is hiányzott, imádom. Utána megköszöntöttük a tánctanárnőmet, aki most lábadozik a műtétjéből, volt ipari mennyiségű süti, rengeteg ember, horrorsztorik a kórházból, minden, ami a jó hangulathoz kell.

Aztán húsvét, rengeteget ettem, aztán munka (főleg már az új), szerdán új koreópróba (hetek óta nem volt óra, teljesen magam alatt voltam már). Csütörtökön teljesen azt hittem, hogy már péntek van, eléggé leharcolt a munka.

Elolvastam Graham Joyce-tól a The Silent Land-et, házaspárt síelés során elsodorja egy lavina, sikeresen kiássák magukat, de mikor visszatérnek a faluba, látják, hogy teljesen egyedül vannak, sehol senki. Nem egy gyors sztori, de nagyon jó, nagyon tetszett. Aztán Anyu ajánlott egyet, vagyis az ajánlás az túlzás, azt mondta róla, hogy élete legnyomasztóbb könyve: Borbély Szilárdtól a Nincstelenek. És tényleg az, szatmári falu, 60-as évek, egy család élete egy gyerek szemén keresztül, hát iszonyú. És jó.

Most meg hétvége van, az eperpalánták mellé beköltözött két tő balkonparadicsom is, ma teraszparti, holnap Budapest Bár koncert, jövő héten csak háromnapos munkahét, yey!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr546090193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinkEdem 2014.04.27. 03:24:03

Ha mar nyomaszto es jo konyvek, a The Fault In Our Stars megvolt mar? Engem joparszor gyomronvagott, a jo ertelemben veve.

AnnGel 2014.04.28. 11:18:12

Jaj nem tudom, hogy merjek-e ilyet, a könyvet nem ismerem, a filmnek is a trailerét láttam csak. Szerelmeses-meghalós dolgok eléggé kiborítanak :(
süti beállítások módosítása