Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2013.11.14. 12:02 AnnGel

Közben meg leginkább álmos vagyok. Felfedeztem, hogy a körút túloldalán* van egy normális bolt, ami nem korán bezáró lepukkant CBA, hanem tök jó a választék, normális a nyitvatartás, nem rondák a zöldségek, van Cserpes joghurt. Engem ilyenekkel nagyon boldoggá lehet tenni, mert nagyon el voltam kényeztetve az Astorián a szemközti Tescoval, és azóta is sínylettem, hogy a közvetlen környéken csak ótvar boltok vannak. De nem. Szóval vettem Cserpes tejet, mert pasimnak mindig sír a szája a dobozos tartós tejektől, és basszus, tényleg más íze van, azt gondoltam, hogy ez csak hiszti, de nem, tényleg van különbség. Szóval mostantól vehetem azt, mert nekem is az ízlik, first world problems.

Ezenkívül volt egy kis minidrámám is, mert jelentkeztem táncolni egy színházas projektbe, aminek kijött a próbarendje: január végéig (tehát a köv 2 és fél hónapban) minden kétnapos hétvégének legalább egy napján próbálni kéne. Ezt így akkor le is mondtam, mert más terveim is vannak télen, nem csak ez, wellnesselni is mennénk, meg időnként haza Veszprémbe. Mélységesen szomorú is voltam két napig, azon elmélkedtem, hogy néhány éve még sokkal kevesebben voltunk, és akkor tudunk arra figyelni, hogy kinek milyen időpontok jók, de most már nem, mert nem is lehet erre figyelni, ennyi embernél, és fetrengtem az önsajnálatban, régenmindenjobbvolt.

Persze aztán beszéltem a tanárnővel, átküldtem neki, hogy milyen időpontokban érek rá próbálni, és az alapján meg összehoztuk, hogy benne lehetek egy koreóban, tehát hiába vagyunk sokan, tud még erre figyelni, nem kicsi porszem vagyok csak estébé. Örülök.

*Mi a körút rosszabbik oldalán lakunk, és még mindig nem tudom feldolgozni, hogyan lehet ekkora különbség egyes utcák között. Nem azt mondom, hogy késelős környéken vagyunk, a tér az még pont oké, de egy utcával arrébb már nem mennék. A ház előtti húgyszagú buszmegállóban levágott lábú hajlékalan cirkál, a boltok kínálata lehangoló, de a környék inkább csak kellemetlen, nem veszélyes. Erre átmegyek a túloldalra, ahol jól öltözött fiatalok beszélgetnek a szórakozóhelyek előtt, néhányak kutyát sétáltatnak, normális választék van a boltokban, ilyenek. Ilyen vékony a határ, nagyon érdekes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr295632799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása