Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2013.05.25. 15:33 AnnGel

konzumidióta

Vettem egy ASUS Tranformert és most baromi boldog vagyok. A régi netbookom már lassú volt és hülye, ezért már nagyon le akartam cserélni, az android meg tökéletes arra, amire használni akarom (net és filmezés). Telepítettem rá a Plants vs Zombiest, úgyhogy lehet, hogy a hétvége maradék felében növényeket fogok ültetni.

Most nyugodtabb időszak következik, mivel szeptemberig nem lesz szimplás fellépés, a fesztivál is csak októberben lesz, úgyhogy most lesz időm kiheverni az ötféle koreót, amiben benne voltam. A szombati szimpla tökéletesen sikerült, a duó és a szóló is hiba nélkül ment, barátnőmmel nagyon szépek voltunk. Nagyon örülök, hogy végül összeszedtem magam, és új koreót raktam össze két hét alatt, de ki is merített, mert folyamatosan ezen járt az eszem.

A hétvége maradék részében bobozni voltunk Visegrádon, csak sajnos a fél világ szintén ugyanezt a programot választotta, este pedig megnéztük a pasimmal a Black Swant, amiről már el is felejtettem, hogy mennyire beteg. Hétfői program a Nagy Gatsby (ami jó, és kedvet kaptam a könyvhöz is), aztán fűben heverészés a Kopaszin.

Szerdán elmentem sörözni a kollégákkal, de nem úgy tűnik, hogy lenne bármi közös témánk vagy érdeklődési körünk. Biztos kell még egy kis idő, hogy ne érezzem magam ennyire idegennek, addig pedig elvagyok magam. Hiányzik a régi társaság, de ez tuti csak ilyen első munkahely iránt érzett nosztalgia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr625317613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása