Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2011.05.07. 13:40 AnnGel

Status update


Különlegességek másodkézből
volt a bolt neve, amit tegnap este láttam, kirakatában írógép és képkeretből lógó női cipő. Egyszer meg kéne néznem, mit lehet ott kapni, lehet, hogy kincsekre lelnék, ki tudja. (De ha kiderülne, hogy nem kell érte fizetnem, hanem szívességért cserébe megkapnám, amit már évek óra keresek, akkor elköltöznék a városból.)

Nem történik olyan sok minden mostanában, de nem is gond, egyelőre feldob, hogy új dolgokat tanulok a munkahelyemen. Voltam lenn a gyártásban, ahol alaposan megnéztem, mit fogok beszerezni, majd vádlón tekintettem a rendszeresen hiányzó komponensekre (nem segített).

Amúgy a szokásos: oroszra járok, táncra járok, meg társaságba is, ma fellépek, 300 oldal van már csak hátra a szörnyetegből, sorozatot nézek, betanítás/betanulás körül pánikolok, és próbálom kitalálni, hogyan is lehetne egyszerre két dolgot is megcsinálni.

Lassan elmennek nyári szünetre a sorozataim, amiket eddig daráltam, azokat utolértem, The Office, Parks and Recreations, Fringe, Chuck, HYMYM, Family Guy, Big Bang Theory, mi lesz így velem.

Apróságoknak örülök (ez egy ilyen pozítiv időszak, talán a napsütés teszi), például kaptam Vidtől orosz nyelvkönyvet, '78-as, kicsit sok az elvtársazás benne, de sokkal jobb, mint a mostani kiadások. Tisztességes nyelvkönyv, szöveg, magyarázat, három oldalnyi feladat, fordítás, bezzegrégen ment ez, ma már csak szarokat kapni.

Ezen kívül egy új szólót kéne gyártanom egy hónap múlvára, de nem igazán van még ötletem, hm, hm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr775160271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása