Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2010.02.22. 10:40 AnnGel

Internet, hűség, kacsák

A konditermi női öltözők gimnáziumi testnevelésórák előtti szünetekre emlékeztetnek. Óra előtti (!) dezodorozás, "fú, adsz nekem is?" - majd felemeli a karjait, a másik pedig befújja a hónalját. Vannak dolgok, melyek nem hiányoznak.

Csütörtökön agnus mesélt egy blogról, amiben egy nő azt részletezi, hogyan lett tökéletes feleség egy év alatt, én pedig lelkesen felkiáltottam, hogy ilyet én is akarok, majd rászóltam a pasimra, hogy vegyen el. A témát nem tudtuk tovább tárgyalni, mert alie megjelent egy mobilinternettel, amit nekünk ad, mert hát látta a blogbejegyzéseket, hogy kajtatunk a jel után, mint az állatok, és neki úgysem kell, használjuk mi. ( :leborul: ) Pasim erre elmondta, ő amúgy szívesen fizet netért, csak nem akar hűségnyilatkozatot kötni, mert két év az túl hosszú idő, mire agnus együttérzőn felém fordult, hogy ha a pasimnak netes hűségszerződésekkel kapcsolatosan is aggályai támadnak, akkor elképzelhető, hogy ez a "vegyél el" dolog sem fog annyira könnyen menni.

Hétvégén pedig hideg volt, fújt a szél, kacsák ücsörögtek a befagyott Balatonon, mi pedig medencék és szaunák között mászkáltunk, majd korán elaludtunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr945160095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása