Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2010.01.29. 16:06 AnnGel

Rémálom-ológia

Rengetegszer álmodom, valamikor egészen összefüggőt, máskor pedig rövid jelenetek folynak egymásba, logikai kapcsolat nélkül. A különböző témájú álmokban mindig felfedezek egyfajta mintázatot, és bár valamelyik jelentése teljesen egyértelmű, másokkal nem tudok mit kezdeni. Lássuk a motívumokat.

1) Dolgok a sötétben

Valami van, amiről csak én tudok. Patkányok a könyvespolcok alatt, melyek ha kiszöknek, vége a világnak. Amikor előbújnak, villával szúrom át a koponyájukat.

Valami rejtőzik a kertben, de a küszöbön belül biztonságban vagyok. Valami van kinn, és nekem időnként ki kell mennem, de rohanok vissza, mielőtt elkap.

A sötét sarkokból figyelnek, és tudom, hogy mindennek vége. Rettenetesen félek.

Néha csak én tudok róluk egyedül, néha mások is. De ha többen vagyunk, sem tudunk tenni semmit sem.

2) Természetfeletti/UFO

Fekszem az ágyban, és átlebeg a falon egy alaktalan fénylő valami. Állok a buszmegállóban, és megpillantok az égen elsuhanni egy fényes tárgyat.

Hitetlenkedek és félek.

3) Látás

Ismeretlen helyen vagyok, ismeretlenek vesznek körül, el akarok menni. Nem tudok egyenesen nézni, szemeim fennakadnak, csak a plafont látom velük. Nehéz így futni.

4) Fények

Félek a sötétben, és azt gondolom, ha világosabb lesz, biztonságban leszek. De nem sikerül, mert minden lámpa kiégett, vagy ha működnek is, fényük gyenge.

5) Idő

Megfoghatatlan. Egy pillanattal ezelőtt még ráértem, most meg már késésben vagyok. Mindenről lemaradok, viharos gyorsasággal este lesz, én meg még nem csináltam semmit, nem indultam el, pedig már rég máshol kellene lennem.

6) Emberek

Akiket szeretek, és akikben bízok, megváltoznak, megbántanak. Veszekedünk, otthagyom, egyedül megyek tovább, és mélységesen meg vagyok sértve. Annyira erős az érzés, hogy ébredés után hosszú percekig sem múlik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr115160090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása