Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.09.11. 10:43 AnnGel

Kicsit elmaradva

"Fonákvágás az ellenfél gégéjére, szemgödrére"

Jó érzés, hogy még a két hónapos nyári kihagyás ellenére is suhog a szablya, hogy megverem azt, akit eddig is, és végig bírom a lovaglóállást. Az izomlázam két napig nem múlt utána, de akkor is.

Aztán érzem, hogy kampót martam ezzel a részmunkaidős dologgal, mert kedden az egyik feladat ráért volna még szerda délelőtt is, csak hát szerdán nem dolgozom, ezért csináljam meg akkor. És nem voltam túl boldog, mikor először a hastáncot, majd egyik barátnőmmel való találkozást mondtam le, és végül este nyolckor jöttem el az irodából szétzombulva, a világot hevesen utálva.

Szerdán lájtos ivászat, csütörtökön pedig spontán egymásraborulós-csajos-soktöménytivós-mostkicsitmásnapos találkozó. Azt a mézes meggyet nem kellett volna, komolyan rosszul éreztem magam a metrón hazafele jövet, és arra léptem be a lakásba, hogy tömény dezodorszag van (ergo a lakótársam dohányzott), amitől nem lettem sokkal jobban.

Kultúra: befejeztem egy másik Fejős Éva könyvet is, amint visszakapom mindkettőt (mert most kölcsönbe vannak), mindenre kiterjedő, részletes, idézetekben gazdag ajánlót írok róla. Mert perverz vagyok. Ezen kívül végére értem az Amerikai isteneknek, elkezdtem A sötét sebességét, sorozatokból vége a Big Bang Theorynak, most Better Off Tedet nézek, illetve maradt még Family Guy, bár az 5. évad nem volt annyira jó, remélem a 6. már sokkal.

És most kitakarítok, kaját szerzek, délután pedig bemerészkedek Az Pesti Forgalomba, tesztelem, hogy a GPS tényleg eljuttat-e Apasimhoz, vagy Csepelen kötök ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr745160019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása