Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.02.19. 15:54 AnnGel

Kicsit bővebben

Címkék: zene suli mindennapok jogsi onvedelem

Kaland első mondatai:
KM: Felébredsz.
Kezdő vámpíros: Reggel?

Amúgy van a világutálatnak ellentéte is, ez pedig a világszeretet. Pár napja folyamatosan jól érzem magam, és vidám vagyok minden különösebb ok nélkül, és ez jó. Aki széjjel meri cseszi ezt a hangulatomat, megölöm.

Izomlázam van, tegnapi edzésen kidöglöttem, mint a liba. Ütöttünk, rúgtunk, botoztunk és késeltünk. Imádom. Utána elmentünk a Vaskapuba, ami egy hangulatos hely, ittunk finomat, meg megfejtettük a világot is.

Megállapítottam, melyik nap lesz az, amikor nagyon sokat fogok haladni az éppen aktuális olvasnivalóval: kedden két olyan előadás is volt, amikor kedvem támadt sírva kaparni a falat, hogy nem, ilyen nincs. Pedig van. Ökodesign rulzik (NOT!).

Holnap megint megyek vezetni, igyekszem nem kiborulni. Elég szarul megy, rángatom a váltót, a kormányt, meg úgy amúgy: nem tudok két dolognál többre figyelni egyszerre, most vagy kuplung és kormány, vagy kuplung és fék, de kuplung-fék-kormány-nézzahátadmögéééé! kombó már nagyon necces. Vigasztal, hogy minden hülyének van jogsija, így talán nekem is menni fog. Csak most még pánik.

Hétvégén meg aktívan foglalkoznom kellene sulis dolgaimmal: prez, házi, angol, orosz, számvitelt és pénzügyet átnézni...

The body is trapped but the mind soars free
The body is caged but the mind soars free.
I set my mind on something

I would like to be
And I open up the door
There is so much to explore

I set my mind on things
That I would like to see
And I open up the door
There is so much more to score

(nem találtam hozzá videót, arghh, amúgy Die Krupps - Odyssey of the Mind)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr6952988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása