Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2009.02.16. 17:38 AnnGel

Uncsi énblog bejegyzés, avagy mit csináltam az utóbbi napokban

Címkék: mindennapok jogsi

Pöttyet besűrűsödtek a napjaim, le is kell már ülnöm, és összeírnom, mi dolgom van, mert ez a hétvége is elúszott úgy, hogy ma jöttem rá, mennyi mindent kellett volna csinálnom. Pl házit írnom. Ciki.

Nade történt egy s más, pl kevesebben lakunk a lakásban, mert elcsapták egyik lakótársam, és most a kórházban ápolják. Zebrán mentek át, egyik kocsi lassítva elsőbbséget adott neki, a belső sávon haladó meg nem. Fincsi.

Csütörtökön kinyaltam a lakást, mostam, házitündérkedtem, este meg játszottunk, még mindig Warhammert, de már nagyon a vége felé.

Pénteken megvolt az első hivatalos vezetésórám, kicsit unalmas, remélem meg tudom beszélni az oktatóval, hogy ha már a kormányzás megy, meg ilyesmi, akkor haladjunk már, ne csak körbe-körbe perceken keresztül.

Aztán pénteken befejeztük a kalandot, összegyűjtöttem az összes ökörködést, majd leírom őket, ne merüljenek feledésbe.

Szombaton kimentünk Kerepesre lőni, szablyázni, tábortüzezni, k hideg volt, és délután négyre úgy bevette mindenem a füstszagot, hogy mindenem bűzlött, a legalsó réteg ruhák is, még a bugyi is, igen. Aztán este meg valentin-napi ivászat, de végül nem hánytunk le senkit, pedig lett volna kit.

Vasárnap meg hatalmas pusztulás, X-men filmek megtekintése, nyálcsorgatás Wolverine-re, jajjjjjjdejópasi, kell, akarom.

Röviden ennyi. Aludtam 10 órát, mégis elszunnyadtam befektetések órán, ehh, asszem nem én vagyok a hibás... Sakkormost kipeckelem a szemeimet, és elmegyek edzeni.

Jamégvalami: szombat este Pesten leszek, de úgy tűnik, egyedül, mivel mindenki hazautazik. Ha valaki tud valami jó programról, ne habozzon megosztani velem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr4946881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása