Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.12.14. 22:05 AnnGel

"Aaaargh" rovat

Címkék: konyv aargh

Akartam írni arról, hogy mi a véleményem a sok sztrájkolóról, de aztán mégse. Eleget mérgelődtem már. Helyette más:

Elmentem átvenni Libriben néhány megrendelt könyvet, köztük Stephen King novemberben megjelent novelláskötetét is, a Just After Sunset-et. Anyum elkísért, kérem a könyvet, megkapom, forgatom, itt gyűrött, ott le van nyúzva, a szívem majd megszakadt, úgy nézett ki az a könyv. Nézek a pénztárosra, és mondom neki, hogy ne haragudj, de ez így én nem veszem át. Rendes volt, mert árengedményt is ajánlott, de attól még a kötet nem lesz szebb, és én meg nem fogok 4ezer Ft-ot kiadni egy gyűrött példányért. Persze több példány nincsen belőle, éééés a boltban mondták, hogy személyes átvételre nem is lehet rendelni már karácsony előttig. Szerencsére magamnak lett volna, nem ajándékba, de most elég nagy szarban lennék, ha ezt valakinek a fa alá szántam volna.

Sebaj, pesti boltokban még van személyes átvétel, megrendelem most, jövő héten úgyis megint fenn leszek (előzetes terveimmel ellentétben), erre mit látok? A könyv átkerült "nem rendelhető" státuszba. Igen, tudom, a Bookline-nál még mindig lehet venni, de 6500 Ft-ért annyira mégsem kell, akkor már inkább letöltöm valahonnan, és elolvasom gépen.

És hogy igazán mi a dühítő? Ha a nyomda kinyomja a könyveket, és a megrendelő akár csak egy ilyen állapotban levő példányt megtalál egy raklapon, az egészet visszaküldi, hogy válogassák át. Tehát bizony a szállítók k anyját.

Update: sikerült letöltenem (asszem) az összes King novellát/regényt/egyebet (angol), akinek kell, majd szóljon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr72823236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása