Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.10.15. 17:57 AnnGel

Fejhallgató

Címkék: egyeb

Vettem fejhallgatót, na persze nem olyan diákot, aki "A fej" c. órára jár, sőt, nem is olyat, akinek nincsen teste, csak feje (ezért FEJhallgató), hanem olyat kis ügyes szerkezetet, amely megkímél engem hangoskodó lakótársaimtól, őket meg azon pompás szokásomtól, hogy éjjel egykor South Parkot nézek (papírvékony falak rulz). Kezdett elegem lenni abból, hogy kétféle zenét hallgatok (enyémet+szomszéd szobából átszűrődőt), arról nem is beszélve, ha ablakot nyitok, nem hallom a TVt/filmet (van egy kis forgalom), a pici fülestől meg hamar megfájdul a fejem, szóval azt inkább ne...
Szóval fel is avattam gyorsan, beindítottam a winampban árválkodó pár számot, és eldőltem... aludni. Arra ébredtem, hogy rezeg az ágy, én meg csak bután bámulok a mobilomra, mert értem én, hogy rezeg, de miért nem hallom a hangját? Hát mert a fejemen van ez a csodás szerkezet. Pompásan megsüketülök tőle, innentől akár a házat is bonthatják körülöttem (utóbbi pár napban szokták is), én akkor is jól elvagyok. És mivel 6 méter hosszú a kábele, innentől TVzni is azzal fogok, jó lesz nekem (meg azoknak is, akik akkor kopognak, csengetnek, mobilomon csörgetnek).

Fejhallgatót mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr56715621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása