Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.10.02. 21:34 AnnGel

Jippííí

Címkék: suli ruha aikido szablyavivas

Átvettem új pólóimat, amit Athinánál rendeltem, most örvendés van. Az akciót kihasználva kapásból négyet, olyanokat, amiket már régóta szerettem volna:

Sajnos az "értem én, csak leszarom" elfogyott.

Rendkívül termékeny napom volt ma (NOT). Végülis csak egy halom dolog gyűlt már össze, amit át kellene nézni, vagy gyakorolni, vagy tanulni, de úgy tűnik a "három nap múlva két ZH-t is írok, és még nem készültem semmit" féle stressz nélkül nem megy. Pedig menni szokott, de most hatalmas lustulások vannak folyamatban. Meg Joey nézések. Meg South Parkok. Hát ejnye.

Megvolt a heti "varázsoljunk különböző formájú és színű foltokat lábunkra" projekt (aka szablyavívás), és bármennyire is próbáltam, nem sikerült szó szerint megjegyeznem a közmondásokat. Erre emlékszem (remélem, jól):

Ki másnak adományából él, elveszítette szabadságát.
Láncban nehéz táncolni.
(17. századi erdélyi közmondások)

Holnap megint nem megyek aikidora, mindenki kidőlt, semmi kedvem idegenek közé menni egyedül, amúgy is hazamegyek, és ha suli után elindulok, akkor tökre korán otthon vagyok (és találkozhatok egyik szívcsücsökkel) (igen, csillag alakú szívem van), ha pedig megvárom az edzést, akkor csak éjjelre kóválygok haza.

Ma ismét fiatalabbnak néztek a valós koromnál, mondjuk nem sokkal, csak arra kérdeztek rá, hogy elsőéves vagyok-e. Ez különben nem meglepő, rendszerint 18nak sem néznek, pl ha vendégségben vagyok családdal, nem töltenek nekem alkoholos italt, ha csak nem kérem külön, viccesen megjegyezve, hogy "hát elmúltam ám 18" (amire legtöbbször döbbenten néznek a szüleimre, hogy most tényleg??). Tavaly nyáron külföldön pedig 16 éven aluliaknak járó kedvezményt akartak nekem adni (akkor voltam 20), ezek szerint ennyire gyerekképem van. Nade amit furcsállok, hogy ilyenkor nem győznek az emberek bocsánatot kérni, hogy jajj, csak elsősnek néztelek, sry. Inkább nézzenek 21 évesen 18nak, mint 28nak, nem?

Más: ma láttam. Azt hittem, ilyen csak a filmekben van, de nem. Nő. Magassarkúban tipegve. Kezében csivavával. Felöltöztetett csivavával. Ilyen tényleg létezik.

Viszont most roppant fontos kérdés gyötör: bemenjek-e 8ra suliba építészeti alapismeretek órára?
Mellette: nincsen belőle jegyzet, csak ami az órán elhangzik.
Ellene: eddig egyszer sikerült csak valami tananyagszerűséget leadniuk, amúgy mindig elpofázzák és sztorizzák az órát + egy érv: nagyon korán van.
Szörnyű dilemma.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr53693222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása