Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.09.14. 15:34 AnnGel

Hogy az a...

Címkék: szenved aargh

Figyelem, rinyálás következik.

Kezdjük az elején: tavasz-nyár környékén a bőröm sztrájkolni kezdett, kiütéses, pattanásos lett, hálisten (vagy nem hálisten) nem az arcomon, hanem váll-dekoltázs környékén (szexi, mi?). Két hete mentem el vele bőrgyógyászhoz, miután meggyőződtem róla, hogy nem a meleg, és nem a kaják teszik. Kiderült, hogy hormonális okai vannak, sok mindent nem lehet ellene tenni, de felírt nekem mindenféle kencét, és antibiotikumot is azzal, ha bezavarna pocaktájon, akkor egyek ilyen bifituszeszenziszes lószart. Ez a mellékhatás nem is maradt el, de a napi egy joghurtbigyó helyrerakta, és nem is bántam a dolgot, főleg, hogy nem csak én, de mások is észrevették bőröm javulását.

No itt ütött be az újabb probléma: pár napja elkezdett égni a gyomrom, eleinte csak reggelente, de most már nagyon súlyos. Azt gondoltam, biztos a stressz, vagy olyat eszek, amit nem kéne, de végül már minden kajára az volt a válasza, hogy fáj. Újabb kör a gyógyszertárban, azóta szinte folyamatosan savlekötőt rágcsálok, kicsit jobb tőle. Gyanút fogtam, így előkotortam az antibiotikum tájékoztatóját, idézem:

Szedése során milyen mellékhatások fordulhatnak elő?
Gyomor-bélrendszeri tünetek: hasi fájdalom, étvágytalanság, hányinger, hányás, hasmenés, nyelési panaszok.

Még erre is azt mondanám, hogy oké, igaz, hogy már két másik dolgot fogok szedni egy gyógyszer mellékhatásaira, de ez még az elviselhető kategória, erre tovább olvastam...

Nem szedhető együtt: alumínium-, kalcium- magnéziumtartalmú gyomorsav közömbösítő gyógyszerekkel...

Rennie dobozt előkapar, összetevők: kalcium-karbonát, magnézium-karbonát... Shit. Mennyit is ettem meg eddig belőle? Mindenesetre még élek, nem nyírtam ki magam véletlenül, de most vágom a kukába az antibiotikumot. Úgyis jön a hideg, hordok majd garbót, és senki nem látja majd a bőrömet, csak én fogom magam elsírni esténként a tükör előtt.

(és akkor most jön az önszuggerálás: ez legyen a legkisebb bajom ommm, lehetnék kövér is ommm, legalább nagyok a melleim ommmm.... máris sokkal jobban érzem magam (NOT!))

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr83662944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garou 2008.09.16. 21:56:42

CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!
GYÓGYUJJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
süti beállítások módosítása