Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.09.09. 20:11 AnnGel

Suxx

Címkék: suli jatek

Bár reménykedtem benne, hogy a nyelvórát előrébb tudják tenni, de nem, gyász. És még mindig sok emberrel vagyunk egy teremben, levegő nélkül, zakkanás határán (okéoké, nem hisztizek), plusz még nyáron egészen elszoktam attól, milyen egyetemi padokba szorítva tölteni a napot. (Szar.) De majd jobb lesz, amint kevesebben járnak be.

Viszont az vicces, hogy bár az egyik szabadon választott tárgyunkat (ami jelen esetben egy tréning) hiába vettük fel a nekünk tetsző időpontra a neptunban, az úgy nem jó, kitesznek egy papírt majd a tanszéki hirdetőtáblára, és iratkozzunk fel arra. Abba bele sem merek gondolni, hogy mi van akkor, ha valaki, aki olyan időpontra szeretne menni, ami már betellt, egy laza mozdulattal kihúz egy másik nevet, és beírja magát.

És a God Of War II. jó. Megy a bácsi, hentel, néha gondolkodni kell a feladványokon, majd hent, vér és bél ögeeen. Persze nem én játszottam vele, mert ahhoz láma vagyok, de nézni jó volt, ez volt a tegnap esti program. És ettünk 18 centi átmérőjű hamburgert is, ami szintén jó volt, igaz, 20 perc helyett egy óra alatt jött ki, de végül nem haltam éhen.

Most pedig spagettit fogok csinálni (whoáá, figyelitek a konyhaművészt?). És fáj a hátam. Öregszem? (muhaha)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr47656045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása