Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.06.25. 12:41 AnnGel

Sörözés, könyvek, fuldoklás...

Címkék: eletkepek

... avagy egy átlagos nap. Összeszedetlen beszámoló nektek, most.

Tegnap találkoztam egy veszprémi barátnőmmel itt, Pesten. Elkísértem a VOLT boltba, és egészen hamar oda is találtunk, annak ellenére, hogy ő nem ismeri Pestet, én meg az egyirányú utcában is eltévedek. Nagyon meleg volt, ideje meg nem túl sok, így keresgélés helyett a Deákon találomra rámutattam egy teraszos helyre, hogy oda üljünk le, és igyunk egy sört. Asszem legközelebb legalább az itallapon az árakra vetek egy pillantást, mert így sikerült majdnem egy ezresért korsó sört inni, ehh... :béna:

Aztán ő ki Népligethez, én meg Astoriához könyveket átvenni, szóval velük lettem gazdagabb:

Öröm és boldogság.

Néztem tegnap iwiwen, hogy mi a szar, erre látom, hogy ja. Lehet véleményezni ismerőseidet. He? Bár ez igazából akkor lenne poén, ha lehetne névtelenül. Kíváncsi lennék, mikor jelenne meg nálam az "arrogáns, beképzelt, bunkó picsa", hehe. Asszem nem kellene hozzá sok idő.

Hihetetlen, de még mindig tele vagyok szúnyogcsípésekkel :( Nagyon durván bedurrantak, vörösek, nem múlnak, és még mindig viszketnek. Ez normális? Eddig sosem volt ilyen, és páromnak sem múlnak el, szóval nem én vagyok túl érzékeny. Lehet, hogy tényleg mutálódnak a szúnyogok? És mi lesz, ha megerősödnek, kitörnek az erdőkből, és megtámadják az embereket, hogy átvegyék az uralmat? Hűű, micsoda filmötlet. "A vérszomjas szúnyogok"

Ingyenreklám rovat: itt lettek új polók, méghozzá jók. Ez Alien fanoknak, ez meg hehe... akarom mondani, fúj, ízléstelen, felháborító és ejnye.
Viszont kinéztem párat, amit szívesen hordanék, de azok még csak a hamarosan jön rovatban vannak. Ilyenek a WoW-osok (Linen Shirt, meg a Rogues do it...), régebben szerettem vele játszani, csak aztán meguntam (igazából mindig mindent megunok, semmi sem köti le az érdeklődésemet hosszabb ideig, ezért nem értek igazából semmihez). Meg Free Xenu-s is kell. Sőt, KELL. A BME-s meg alap ;)

Este párom majdnem megfulladt, mivel éppen ivott L'art pour l'art nézés közben, és atomra letüdőzte az italt. Így szortyogva röhögve (mert azt persze nem hagyta abba) köhögni még nem hallottam senkit sem, egészen ijesztő az a bugyborékoló hang, viszont határozottan vicces. Aztán megmaradt, ami szerencse, mert kicsit nehéz lett volna a hulláját innen levinni, ha meg itt hagyom, akkor ebben a melegben hamar megbüdösödik.

És végül bónuszként:

Anyum ezt nyomta a kezembe, hogy itt meg kell néznünk vmi ismerősöknek az esküvői fotóit. Ezt az infót Nagyi kapta (aki ugye nagyon nem ért az internethez), elmondta Anyumnak (aki szintént nem), én meg értsem meg, miről van szó. Sikerült. Én hős.

Most zuhany, és rohanás, megyek IMAX-be dínókat nézni 3Dben.

(a bejegyzés írása közben 2x omlott össze az IE, köszönjük)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr84538589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnGel 2008.06.26. 14:27:31

még egy próba
süti beállítások módosítása