Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.01.02. 13:48 AnnGel

2017-ről

2017.jpg

A fenti listából kiemelkeőden jó volt nyilván A szolgálólány meséje, Amerikai istenek (újraolvasás), Odakint sötétebb (bár a vége nem jó, de az első fele meg zseniális), Stoner, de nagyon szerettem az Akváriumot is, és hát persze John dies at the end, fröcsögő vér, leszakadt végtagok, mégis rendkívül vicces.

Az alábbiakat hagytam félbe: Véres arany, Terápiás hazugságok.

Jelenleg olvasom: Homo Deus és This book is full of spiders.

Non-fiction: a Happy egy baromi fontos könyv, nem könnyű, hónapokon át olvasgattam, de tényleg sokat segít abban, hogy megértsük, mitől érezhetjük jól magunkat. A gyereknevelős könyvek meg annyira betaláltak, hogy azóta mindenkire ezt tukmálom, biztos tök idegesítő. Alig várom, hogy végre egy közelebbi barátom gyereket várjon, mert akkor csinálhatok egy ajándékcsomagot néhány horgolt jószággal, a Nem harap a spenót c könyvvel és a Beszélj úgy-gyal. Ja és egy hordozókendővel. Basszus, tényleg idegesítő lehetek.

Ha már itt tartunk, akkor amiket 2017-ben láttam és tetszettek:
The big short, Ernelláék Farkaséknál, Testről és lélekről, La La Land, T2 Trainspotting, Blade Runner 2049

Sorozatokról meg nem tudom, hogy melyiket mikor láttam, mert azt nem tartja számon a myepisodes, de asszem:
Big little lies, Dirk Gently's holistic detective agency, rákattantam a Doctor Who-ra, tetszett a Master of None, Mindhunter, Sense8, Stranger Things, Taboo, Terápia, The Get Down, The Night Manager, Westworld, ja és persze új Twin Peaks.

Amúgy szuper év volt, négyszer utaztunk idén, Barcelona, Párizs, vidéki Anglia + egy hajóút, ami több országot is érintett. Örülök, hogy bele mertünk vágni, a kislány az első útján még csak 8 hónapos volt, de minden simán ment és mindenki élvezte. Ezen kívül volt több belfüldi utunk is, strandolás, fesztivál, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy utazzon a gyerekével.

Erős volt a kontent kézműveskedés terén is, idén befejeztem egy virágos takarót a kislánynak, csináltam 22 polipot, néhány sapkát és cipőt, pár goás/fesztiválozós női felsőt, megtanultam kötni, és elkezdtem egy baglyos takarót a fiamnak.

Ja, mert hogy pár napja derült ki, hogy FIAM lesz. Beszarás.

Legalább ennyire erős 2018-at kívánok magunknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr1513541015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása