Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2016.12.18. 22:29 AnnGel

A hetet betegséggel kezdtem, vagyis inkább folytattam. Már pénteken sem voltam jól, de szombaton családi program, vasárnap a meg már említett táncpróba volt, így hétfőn még mindig ott tartottam, hogy nem vagyok jól. Évente kétszer általában lebetegszem, viszont néhány neocitrannal kipihentem pár nap alatt. Sajnos olyat most nem használhatok (meg egy csomó minden mást sem), toltam a forró fürdőt, inhalálást, de aztán végül két nap szobafogságra ítéltem magam. Úgy voltam vele, hogy még jól is jön, horgolok, nézek néhány filmet, punnyadozgatok, kihagyom a tornát, de hát nem probléma, jól elvagyok, a gyerek még nem igényli annyira a programokat. Hittem én. De azt hiszem, hogy unja a képemet, többször előfordult már, hogy nyűgöske volt egész nap, aztán átjött valaki, és akkor meg ment a vigyorgás ezerrel, és lőn, boldogan eljátszott egyedül. Valszeg már az is feldobja, ha beszélget valaki körülötte, de egyedül magamban értelemszerűen nem beszélek annyit. Na, kedd estére azért már eléggé befordultam, nem gondoltam volna, hogy a babás tornák tényleg ennyit hozzátesznek a közérzetemhez. Mindenesetre a héten kimaradt mindenféle mozgásforma, holnap a jógán tuti meg fogok halni.

De a lényeg, hogy bevált, csütörtökre semmi bajom sem volt, péntekre meg annyira felpörögtem, hogy húslevest és pörköltet csináltam, amit aztán lefagyasztottam, hogy alkalomadtán gulyáslevest csináljak belőle. Anyámat ezért kiröhögtem volna egy éve, persze, majd levest csinálok, marhaság, meg persze, majd pörit, minden, ami 30 percnél tovább tart, az felesleges faszkodás, punktum. Komolyan, húsleves, egészen felnőttnek érzem magam. Ja, és vettem egy egész csirkét, amit enkezemmel daraboltam szét, született hentesnek érezem magam.

Pénteken egyszerre volt céges és táncos karácsonyi parti. Majdnem bajban voltam, hogy mi legyen, melyikre menjek, aztán kiderült, hogy a céges karácsonyra nem vagyok meghívva :D :D felajánlották, hogy becsempésznek, aztán kiderült, hogy nem lesz kaja :D :D :D szóval nem volt nagy dilemma.

Szombat este meg a MüPába mentünk, megnéztük A meztelen bohócot. Eddig a Trafóban láttunk hasonlót, mármint újcirkuszt, ott a díszlet sokkal minimalistább volt, de az események jobban pörögtek, itt meg grandiózusabb volt a látvány, de lassabb is, hosszú átkötések voltak, hiszen idő kellett mindent átrendezni. De nagyon tetszett, kár, hogy majdnem elaludtam az első felvonás alatt (sötét + meleg + andalító zene), de aztán dobtam egy presszót. Baromi jól néztek ki az artisták, és elnézést a tárgyiasításért, de nem csak a testük, hanem mindenki nevetségesen jóképű is volt emellé, én tényleg nem tudom, hogyan hozták ezt így össze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr1512056659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása