Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2016.08.08. 17:53 AnnGel

A segítségről

Van itt ez a lelkiismeret-furdalás dolog, ami megnehezíti az életet. Van egy férjem, aki szívesen foglalkozik a kicsikével, mondja, hogy szervezzek magamnak programot, menjek el nyugodtan, vigyáz a gyerekre, eteti, ha éhes, vigasztalja, ha sírós. Van egy anyám, aki rajong a kis majomért, és bármikor szívesen eteti, fürdeti, altatja, ringatja. És mégis, nehezemre esik elfogadni a segítséget, mert ÉN VAGYOK AZ ANYJA. Amikor rossz kedvű, fáradt, vagy ritkán hasfájós a kicsike, akkor nem érzem jól magam attól, hogy más vigasztalja. Pedig örülök, hogy milyen jó, hogy nem vagyok rá éppen egyedül, és nyugodtan ihatom a kávémat, de mégsem tudom élvezni, mert ha örülsz, hogy más dajkálja a nyűgös gyereket = SZAR ANYA VAGY, egy igazi anya mindent félredobva és örömmel vetné rá magát a sírós gyerekére. MINEK SZÜLT AZ ILYEN.

Hülye hormonok.

Szóval most az a mottóm, hogy segítségre nem mondok nemet. Szombaton vendégségben a házigazda felajánlotta, hogy elviszi a kislányt egy körre a babakocsival, hátha attól elalszik. Vigye. Anyu egyik este megfürdetné. Fürdesse. Szombaton szülinapi buliba megyek, és a férjem egyedül fogja fürdetni és fektetni a kicsikét. Aggódom, hogy nem találja-e soknak, meg nem túl nagy szívesség-e. Persze fordítva már egy csomószor megtörtént, amikor ő nem volt itthon, és rám maradt az egész esti rutin, de hát az ugye más, mert ÉN VAGYOK AZ ANYJJJHHHHHRGG.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr349910264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása