Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2018.04.12. 12:52 AnnGel

Közben lement az asztalosmunka nagy része is, elkészült a helyünk a kisszobában, új függönyt szeretnék, meg némi dekorációt, mert így most elég kopár, de amúgy használható. Elég zsúfoltan vagyunk most, nálunk tölti a hetet a nagylány, ilyenkor ő a mi helyünkön, mi meg a nappaliban a kanapén alszunk. Ettől persze megint felfordulás van, meg babakocsi, meg kismotor, meg fregón száradó ruhák, állandóan kinyitott kanapé, porszívó (náthás kislány miatt), jaj. Szét kéne szerelni a járókát, hogy aztán mikor fél év múlva újra összeszereljük, akkor ne érezze úgy a kislány, hogy az öccse elvette tőle. Legalábbis ez az elméletem. Meg ha lemegy a terhesség, akkor eladom a babzsákot, mert ahhoz képest sok helyet foglal, hogy közben alig használjuk, de azt közben meg tudom, hogy a terhesség utolsó heteiben tényleg csak abban bírtam már létezni, úgyhogy addig meg még nem szabadulnék meg tőle. Mennyi helyünk lesz hirtelen!

Hétvégén esküvőre vagyunk hivatalosak, úgyhogy múlt héten vettünk anyámmal alkalmi terhesruhát, amit soha nem fogok többé hordani, de majd megpróbálom eladni. Meg sokat filmeztünk is a férjemmel, megnéztük a Ready Player One-t és egy másik nap az Annihilation-t is, mindkettő nagyon tetszett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr6913828384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása