Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2017.03.17. 21:51 AnnGel

Nincsen jobb az egészséges gyereknél, de komolyan. Már kórházzal meg mellkasröntgennel fenyegetőzött a doki, mert egy hét spray meg négy nap antibiotikum után sem javult még, erre egyik napról a másikra  jobban lett, és pár napra rá elhagyhattuk a gyógyszert. Az antibiotikum is egy tortúra volt, mert csak egyszer lehet átverni különböző módszerekkel (kicsi, de nem hülye), de a végén már orrbefogós, sírással belélapátolós módszerrel dolgoztunk.

Nagyon jó volt az időzítés, mert szombatra Lóci játszik koncertjegyet vettem, persze a beteg, négyóránként gyógyszerezendő gyereket nyilván nem hagytam volna anyámékra, de pont előtte meggyógyult, úgyhogy el tudtunk menni. És ez volt az első alkalom, hogy a gyerek a nagyszülőknél aludt, szóval adtam is neki rendesen, hajnali kettőre értünk haza. Engem eléggé megviselt a különalvás, álltam a kiságya mellett és bőgtem, reggel nem tudtam sokáig aludni, fetrengtem, majd 9-kor felvertem a férjem, hogy menjünk már a kislányért.

Iszonyú izomlázam van, betegeskedés miatt kihagytam két hét tornát, és bár táncra eljártam, úgy tűnik, hogy teljesen máshogy mozgat meg. Most voltam a héten kétszer is, mindenem fáj, milyen már ez.

Meg mi van mostanában? Jövő héten fellépés a Szimplában, tavaly áprilisban voltam színpadon utoljára, izgalmas lesz. Elolvastam Tóth Krisztinától az Akváriumot (kortásmagyar, 50-es évek, főzelékszagú gang, mindenki boldogtalan, de én szeretem az ilyet), meg Carey-től a Kiéhezetteket (The girl with all the gifts) (zombis, de mégis más, film is lett belőle, időnként túl brutális, máskor túl young adult, de izgultam a végén). Most Gaimantől olvasom a Norse Mythology-t, ami azért jópofa, mert ezeket a sztorikat a Mítoszok és Legendák sorozatban megjelent Vikinges kötetben olvastam utoljára, gyerekként is nagy kedvencek voltak, de aztán sosem mélyedtem bele a témába.

Sorozatokból Big Little Liest nézünk éppen, meg Americans második évadot, filmek terén meg utóbbi időben Doctor Strange-et, Moonlightot, High-Rise-t, és The girl on the train-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr4912346689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása