Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2015.07.12. 17:04 AnnGel

Enyhén skizonfrén pillanat volt, mikor Métely tegnapi teraszpartiján noiz azt mondta, hogy olvasta a táborról szóló beszámolómat - meg voltam róla győződve, hogy én azt meg sem írtam még. Gyorsan ki is találtuk, hogy ez is lehetne egy haszontalan szuperképesség: látni a meg nem jelent blogbejegyzéseket.

Előtte meg prideon is voltunk, ami sok ember, zene és tömeg, ami biztos buli annak, aki szeret sok időt tölteni sok emberrel, zenével és tömeggel (melegben), én hamar rájöttem, hogy jobb lesz a szélén mennem, ami kicsit szellősebb, kicsit klausztrofób volt a kamionok mellett. Sok ismerőssel is összefutottunk, a végére pedig lejártam a lábam, mert háromkor találkoztunk, de a menet csak ötkor indult, fél hétkor lett vége, purc. Innen mentünk aztán teraszpartizni, ahol hősiesen nem aludtam el, és fél 12-kor hazajöttem. Ma délben már túl voltam egy táncpróbán, eléggé szét vagyok csúszva, és még csak most indulok társasozni.

Mindezzel párhuzamosan Vid is itt volt villámlátogatáson, péntek éjjel érkezett (éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal.... dallamtapadás ON), ma pedig közös ebéd után már ment is vissza; ennél jobban nem hiszem, hogy ki lehetne maxolni egy hétvégét, na.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr447620346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása