Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2014.09.18. 17:45 AnnGel

Én, a kispolgár

Rengeteg mindent írnék, de aztán eszembe jut, hogy jaj, a nyaralásról sem írtam még, és előbb arról kéne - ettől meg persze egyáltalán nem írok.

Le van szarva.

Csak szeretném valahogy megörökíteni ezt az időszakot, amikor olyan egyszerű dolgok is hihetetlenül boldoggá tesznek, mint a kanapém. Imádok itthon lenni, a fákat nézni az ablakból, hallgatni a távoli forgalom beszűrődő zaját, a lakás ismeretlen hangjait. Imádom, hogy új mosógépem van, ami nem lötyköli órákig a ruhákat és nem ugrál, hogy nagy a hűtőm és elférek benne. Feldob a gondolat, hogy ez már az enyém, és ha lyukat akarok fúrni a falba, akkor nem kell könyörögni, ha le akarok cserélni valamit, akkor lecserélem, ha nem tetszik, kidobom. Hogy végre nem azt kell szeressem, ami a tulajnak tetszik, hanem lehet olyan, ami nekem tetszik. És nem érdekel, hogy egy csomó dolog még nincsen készen, néhány doboz még nincsen kipakolva, mert majd valamikor azt is befejezzük, és majd annak is mennyire örülni fogok. Egyszerűen már attól baromi boldog vagyok, hogy itthon vagyok és a kanapén heverészhetek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr666709439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása