Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2014.08.01. 21:34 AnnGel

Haladgat a lakás, jobban, mint az eredeti tervek szerint (de rosszabbul, mint aztán a köztes tervek szerint). Kész a fürdő, hiányzik még a festés egy része, beépített szekrények. Aug 9-10-én költözés, legalábbis remélem.

Jaj de régen nem írtam már tényleg, azóta voltam Budapest Bár koncerten, meg vasárnapi grillezésen, strandoltunk Csopakon, ahol két budapesti ismerőssel is összefutottunk egymástól függetlenül. Megnéztünk két filmet is a Francia Kertmozi keretében, egy vidámat-jót, és egy szomorú-unalmasat. Orrvérzésig Ozora próbáltunk múlt héten, ma még egy próba, aztán szerdán Ozora, pénteken vissza.

Időközben elolvastam Joe Hilltől a NOS4A2-t, amiről azt hittem, hogy nem lesz jó, de aztán az lett - csak hosszú. Nem tudom, mit kellett volna kihagyni belőle, mert minden eleme fontos volt, és mindenre kellett időt szánni, de ettől nagyon hosszú lett.

Aztán Gergely Ágnestől Két szimpla a Kedvesben, amiről meg szívesen olvastam volna többet is. Úgy tűnt, mintha csak elhadarná a neveket, kivel, mikor, hol történt, rendszeresen vissza kellett lapoznom, hogy kiről is van szó. Nekem hiányzott, hogy jobban kifejtse életének egyes részeit

Két hete fejeztem be Háy Jánostól a Napra jutni-t (ajándékba vettem, majd aznap le is nyúltam, micsoda pofátlanság), gyakorlatilag egy alkalom alatt elolvastam az egészet, tetszett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr276551229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása