Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2013.01.22. 10:10 AnnGel

További kesergés


Munka téren most egészen két napig fel voltam dobva, mert nagyon jó értékelést kaptam az elmúlt egy évre, és hát ebben a lelkesedésben rábólintottam, hogy átveszek két projektet is, hiszen le fogom adni a munkám egy részét, és akkor lesz erre időm, meg ezek legalább érdekesek is. Persze a munkát még nem adtam le, de a plusz feladat pedig azonnaltól van, és már prezentálni is kell, így most eléggé pompásan beszoptam.

A másik nagy bajomról itt még nem is keseregtem róla: el akarják adni a lakást, amit bérlek. Augusztusig tuti maradhatok, de utána költöznöm kéne, persze már akkor inkább előbb, nem pedig abban az időszakban, mikor az egyetemisták is keresnek. Miután tudom, hogy röpke hét hónap múlva el kell hagynom a helyet, hirtelen minden sokkal szebb. Nagyon jó helyen van, a tánctanárom két sarokra tőlem kezdett el termet bérelni, nem mintha eddig is messze lettek volna a próbáink (10 perc gyalog). Minden hónapban egyszer a Szimplában van estünk, ami két sarokra van tőlem, kéthavonta egyszer a Bazaarban, ami pedig egy sarokra, szóval el vagyok kényeztetve. És kádas, cirkós, légkondis, galériás, berendezett, sok hely van, fa van az ablakom előtt, a folyosó pont nálam ér véget, ezért senki nem mászkál előttem, hát komolyan, ezt kell ott hagynom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr945160458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása