Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2012.02.08. 23:28 AnnGel

Életjel

 



Ez az ablakom, a két ablaktábla közül a külsőnek a belső oldala. Tél van, 12 °C-os fürdőszoba van, reggelente konyhában (=szobában) fogmosás van, sztreccsnadrágot hordok a nadrágom alatt, két zokni van rajtam egész nap, a vonatok hol járnak, hol nem, mirelit cuccot tartok a párkányomon.

Kaptam megőrzésre minisütőt, boldog vagyok, továbbra is főzök magamra, egész jól, viszonylag változatosan.

Csomó minden történik időközben, csak sosem blogolok, mert az irodában dolgozok, itthon keveset vagyok, ha pedig vagyok, akkor sorozat, házimunka, ágybadőlés. Budakeszi, vadaspark, színházi nyílt próba (Musik, Musikk, Musique), mozi (Az öldöklés istene), néhány nap alatt bedaráltam a Társas|játék-ot, olvasom az Into the Wild-ot, befejeztem a Mythbusters 9. évadát, de az ennél korábbiakat semmi sem seedeli torrenten.

Lett galériaágyam, örök hála Anyunak, aki elém állt, és azt mondta, hogy nem aludhatok kanapén, úgy volt, hogy lesz ágyam, mondjam meg a tulajnak, hogy ez nem állapot. Meg is mondtam neki, még aznap talált használt galériaágy-keretet olcsón, hétvégén összeszerelte a barátaival*, én választhattam bele matracot, amit ki is fizetett.

Munkahelyen megint változás van, más lesz a főnököm, szomorú vagyok, meg nem is, lesz itt még káosz, pusztulás. A hangulat sem a legjobb, morog mindenki, morgok kicsit én is, kapjuk a fasza SZÉP kártyát, de lövésünk sincsen, hol fogjuk elkölteni a rátöltött kajapénzt. Csináltak well-being felmérést, volt egy csomó javaslatunk, a válasz mindegyikre "nem lehet, nincs, nem is lesz", de akkor minek megkérdezni?

Az orosztanárom felvetett egy lehetőséget, miszerint lehet jelentkezni önkéntes turista-útbaigazító/jegyárus/stb munkára Szentpéterváron egy filmfesztiválra, még nem tudni, mit állnának, meg pályázni kell, vízum kell, de feldobott a gondolat, hogy nyáron egy hétig lehetőségem lenne anyanyelvi környezetben gyakorolni az orosz nyelvet.

És akkor most alvás.

*Volt olyan változat, ami szerint én raktam volna össze, de jaj, ne fúrjak benne semmit, meg ne ragasszak, ja így ne, úgy ne, szóval megmondtam, hogy akkor rakjad össze te, én pedig addig elmegyek itthonról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr415160370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása