Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2011.02.18. 16:10 AnnGel

Kicsit zombi kicsi zombi


Szóval ismét volt csapatépítő tréning össznépi ivászat zenével és munkatársakkal, egy olyan helyen, ami gyönyörű lett volna, ha nem szötyörög, egy olyan házban, ami teljesen fullos, csak éppen fűtés nem volt*, szóval fél órás forró zuhany után is jégcsapok lógnak a lábujjamról.

Kezdem úgy gondolni, hogy a munkatársakkal való bulizás talán nem teljesen hülye ötlet. A legelső ezzel kapcsolatos élményem még az előző cégnél volt, aminek hiteles krónikája a titkosblogomon van, a mostani munkahelyem nyári buliján pedig még kevesebb olyan kolléga volt ott, akikkel jól kijövök (a mostanin már egy csomó, azóta belépett munkatárs is volt). Igazából az egész este a mindennapos ebédszünetekre hasonlítottak (kajáltunk és pofáztunk) azt leszámítva, hogy itt több volt a zene, az alkohol, és egy ponton valaki lehányta a konyhapultot.

*állítólag csak nagyon kiszellőztettek, de szerintem egyszerűen hetek óta nem kapcsolták be a radiátorokat, így hiába voltak forrók egész este, nem melegedtek a szobák kicsit sem, és annyira fáztam, hogy nem aludtam semmit sem. Azóta magamba diktáltam egy energiaitalt, most jön a kávé, de így különösen érdekes lesz a mai táncpróba, és utána a vendégség sulemiánál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr645160240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása