Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.09.21. 20:54 AnnGel

Buszozni jó

Címkék: buszozas nemvagyoknormalis

NOT!

Buszon jöttem rá, hogy nem, nincsen már több ülőhely, és még huszan akarják (és fogják) magukat felpasszírozni. Jegy persze megvéve, és hiába ment fél órára rá egy másik járat Pestre (csak hosszabb menetidővel), nem szálltam le, mert akkor csengethettem volna újra a jegy árát (éljen a rugalmas rendszer). Oh, shit. Szerencsére ez gyorsjárat volt, így csak másfél órát passzírozódtam, plusz sokat javított a helyzeten, hogy volt friss Bombagyár adásom, legalább volt mit hallgatni.

Igazából az út vége volt vicces: egyik megállóhelyen anyuka drága csemetéjével száll le, közben szedi össze a táskát, kabátot stb rohannak lefele, pár másodperc múlva anyuka kétségbeesett fejjel: rossz kabátot hoztak el, jönnek vissza, verekszik át magukat a tömegen. Kabát megvan, mission completed, miközben szállnak le, az ajtó elkezd csukódni. Olyan üvöltést csapott a nő, a kölyök meg olyan visítást, mintha a busz elindult volna, és éppen a lábukon menne keresztül. Mindenki teljes sokkban bámulta a párost, a hangok alapján azt vártuk, hogy ha nem is a jármű indult el, akkor az ajtón tuti borotvaéles fogak vannak, és éppen darabolják a gyerkőcöt, spriccelő vér és kiömlő belek mindenfele. Be is ugrott egy novellaötlet megvadult buszról, mely az utasait tartja rettegésben, nyitott ajtókkal várva, hogy valaki megpróbáljon leszállni, majd gyorsan lecsap az áldozatra. Milliókat kaszálnék.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr79674812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adeptus · http://voxadepti.sfblogs.net 2008.09.21. 22:05:47

Másfél óra? Én bizony többször is végigálldogáltam a Szeged-Baja távot, az meg a legtöbb busszal 2 óra 10 perc. Hát nagy élmény volt, mondjuk. Ha tehetem, többnyire vonattal utazom, de Baja és Szeged között nincs vasúti összeköttetés. Igaz, egyszer Pest és Baja között meg nem volt fűtés a vonaton (decemberben), volt, hogy a világítás nem működött, de legalább elférek. 4 óra álldogálás már sok lenne a jóból.

AnnGel 2008.09.21. 22:18:35

OMG!
A Veszprém-Bp távolság is legtöbbször 2:15, ez most gyorsjárat volt, hivatalosan 1:50, de ma sofőr is sietett, így lett másfél.
Fűtetlen vagonnal én is találkoztam már Győr-Bp vonalon, élmény.(apropó fűtetlen dolgok: ismét abban az előadóban van órám, ahol már tavaly sem sikerült fűteni, télikabátban ültünk, BME rulz)
Amúgy a vonatot én is sokkal jobban szeretem, de Veszprémben a buszállomás a városközpontban van, a vasút meg kinn a halál szaporítószervén, és sok vonat sem jár sajnos, így marad a busz :S
süti beállítások módosítása