Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.07.22. 22:40 AnnGel

Nadrágvásárlás nehézségei

Címkék: vasarlas

- Jé, elszakadt... - jegyzem meg halkan Anyum mellett ülve a kocsiban kedvenc nadrágomat vizslatva. Hiba volt. The torture begins.

1. bolt
Halkan anyjap*csázva be, nadrágokra rá, igen, ez jónak tűnik, igen, a színe is, nézzük, van-e a méretemben. A méretszámok számomra ismeretlenek: 21, 22, 23 stb, én csak annyit tudok, hogy M-es vagyok, vagy 36-os. Most kiderült, hogy 19-es is. Sebaj, magamhoz mérem, próbafülkébe be, felpróbálom, éééés. Csípőnél jó, az alhas résznél elöl két oldalt (ahol a lábak kezdődnek kb) gyűrődik, ott nagy, a szára meg rövid. He? Derékon alul tökre átlagos testalkatom van (nem vagyok se segges, se combos, lábaim sem extrémen hosszúak), nem értem, ki a rossebre szabták. Megjegyzem, márkás bolt volt (talán Vögele, vagy mi). Köv. kör.

2. bolt
Boltba be, nadrágokra rá, tapogatjuk, anyaga jó, színe jó (ergo fekete), méret megvan, próbafülkébe be, próba. Mikor éreztem, hogy rásimul a bokámra, kezdtem rosszat sejteni... CSŐNADRÁG VAZZEG, ó, hogy a büdösisten sz*rná pofán azt, aki ezt kitalálta. Semmi bajom ezzel a divattal, de miért is nem lőtték tarkón azt, aki kitalálta? Már egyszer divat volt, akkor is rájöttek az emberek, hogy ocsmány, miért is hoztuk vissza? Bahh. Hosszas vadászat után találtunk normálszárasat, éljen. Innentől nem csak azzal küzdhetek, hogy NE csípőnadrágot találjak, hanem azzal is, hogy normális szára legyen. Még egy érv a szoknya mellett.

3. bolt
Nézzünk be ide is, mert hátha. Elrendezés egyszerűen páratlan: egy sorban nadrágok, néhány blúz, kabát stb, majd egy másik sorban szintén, egy harmadikban is.... kinek van türelme végigvatyerászni az egészet, hogy "na, vajon hol van még nadrág?". Próbáltam rájönni, mi alapján rendszerezték a ruhákat. Nem sikerült.

És még ma sikerült szép ruhát is venni Bátyám esküvőjére, szóval boltot egy darabig most nem szeretnék látni. Ja, és zöld (!!), ami csak azért lesz ciki, mert mostanában színes a hajam, vörös ill. lila, feketével vegyítve. Paradicsommadár az esküvőn, jó lesz.

Viszont a nap többi részéhez képest az üzletek közötti rohangálás tökre kellemes volt. Jártam nőgyógyásznál. Részletezzem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr77580284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása