Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.07.21. 23:29 AnnGel

Linkségek és furcsaságok

Címkék: fun video film link alom

Jajj, hát ezt a filmet látnom kell. Nagy X-akták fan vagyok már öööööö, kb 10 éves korom óta (vagy korábban? mintha Öcsém még nem lett volna akkor, pedig ő 7 éves koromban született... francsetudja), mikoris szüleim Bátyámra bíztak, ő meg - mint ilyenkor mindig - beült kajálni a TV elé a nappaliba (hú, hát ez aztán tilos volt, mindig be is árultam, hehe), és nem igazán érdekelte, mit csinálok. Így történt az, hogy az X-aktákat zsenge korom ellenére megnéztem, emlékszem, a zöld bogaras rész ment, amikor az erdőben levő embereket bepókhálózták, meg ilyes. Utána napokig féltem a sötét sarkoktól, és vártam, mikor jönnek a pici zöld bogarak.
Na, de ez a film ufó-s lesz, már előre látom, Garou jól fog szórakozni, mikor megpróbálok mögé elbújni, vinnyogva, hogy "jajajjjajjjjjnyííííknemakaromlátniszóljhavége".

Más.

Rock is hard, mint ahogy a videó is mutatja. "Apa, hogyan születtem?" (azért nem tettem be ide a videót, mert elindul automatikusan, de hülyeség)

És ha majd egyszer kertes házra vetemedek, tuti, hogy lesz egy ilyen "kertitörpém":

Vagy ilyen. Vagy ilyen. Miket ki nem találnak!

Ez pedig egy videó az Ice Age készítőitől, szerintem aranyos.

"Ilyet a várandósok szoktak csinálni" jegyezte meg Apám, mikoris azzal a határozott szándékkal vonultam be a konyhába, hogy joghurtot fogok enni, majd rövid hűtőajtóban való ácsorgás után egy méretes kovászos uborkával távoztam. Amire aztán megettem a joghurtot is. Lehetne csinálni kovászos uborkás joghurtot. Vinnék, mint a cukrot.

Viszont éjjel megint azt álmodtam, hogy megverek valakit. Asszem veszélyes volt, és nekem kellett elintéznem (kinek másnak?), volt benne kötözés is, meg ilyes. Persze az álom végén (mint ahogy lenni szokott) az áldozat átváltozott valami mássá, jelen esetben kicsi cicává, ami nagy szomorú szemekkel nézett, nekem meg egészen megesett a szívem, hogy meg kell vernem. HE??

Ja, és van új link, Wendigo folytatja Punciusék kalandjait, örvendjünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr70578702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása