Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2017.11.07. 12:51 AnnGel

Nincsen munkám, nagyon ráérek

Mármint írni. Szóval felgyülemlettek a posztok a fejemben, mert ha otthon vagyok a gyerekkel, akkor nem ülök le a gép elé, este meg már nincsen kedvem. Meg este most úgyis Stranger Thingset kell darálnunk, már csak két rész van hátra, de ma táncon vagyok késő estig, szerdán meg férjem imprón, úgyhogy csütörtök a legközelebbi közös este. Csak el ne szpoilerezze nekem az internet. 

Angliában sokat olvastam, befejeztem A végtelen térségek örök hallgatását, ami nagyon fura és brutális volt, most meg a John dies at the end-et olvasom, ami egy zseniálisan vicces horror, nagyon izgalmas. Mostanában eléggé ellustultam, főleg magyarul olvastam, de ez angolul is pörgősen megy. Persze mióta hazajöttünk, azóta főleg sorozatnézés meg horgolás/kötés megy, behorgolok egy barátnőm bizniszébe, úgyhogy most főleg azzal foglalkozom. A gyerek ilyenkor megnézi, mit csinálok, majd hoz egy könyvet és felül mellém a kanapéra, meg kell zabálni.

Hétvégén tartom a szülinapomat, kerek 30, igazából évek óta idősebbnek érzem magam, úgyhogy mindig meglepődöm, hogy csak ennyi. Szülinapomra stabil székeket kértem a férjemtől, aki amúgy nagyon szeret régi bútorokat felújítani, csak éppen ideje nincsen rá, így nagyon szép, de nagyon instabil tonett székeken ülünk évek óta, amit mostanra már meguntam. Meg azt is kértem tőle, hogy hámozzon és hártyázzon le nekem két egész grapefruitot a szülinapom délelőttjén (csak nekem!), mert nagyon nagyon kívánom, de nagyon macera tiszítani, és mikor végre rászánom magam, akkor persze a felét felajánlom neki.

Addig is előszülinapi ajándékként megleptem magam egy kárpittisztítóval. Világos szövetből van a kanapénk, és az évek során le-leettük, amit megpróbáltam kiszedni, és ki is jött, de minden ilyen kimosás csinált egy pacát, ami halványan látszik. Kétszer is rászántam magam, hogy nekiessek kárpittisztítóval az egésznek, de a pacák csak továbbterjedtek, szerintem egy éve halogatom, hogy hívjak hozzá egy kárpittisztítót, de miért csinálom ezt magammal? Tegnap felhívtam, holnap jön, végezni fog egy óra alatt, én meg halogatom már mióta, de hülye vagyok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9113199357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása