Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2017.05.04. 18:21 AnnGel

Változó a hangulat, mármint a gyereké (amitől erősen függ az enyém), három nap hisztéria után visszatért a szokásos cukiságba, közben dől a nyála és a taknya, úgyhogy ezt is rá lehet fogni a fogaira (mint mindent kb 2 éves koráig).

Közben valamikor én is lábon kihordtam egy megfázást, nem is tudom, hányadikat január óta, de most igyekeztem nem tudomást venni róla. Eddig mindig figyeltem arra, hogy pihenjek, tea, mert jaj, beteg vagyok, most meg ha fájt a fejem, bevettem egy gyógyszert rá, lefekvés előtt toltam orrsprét, hogy kapjak levegőt, de a fennmaradó időben úgy tettem, mintha nem lenne semmi bajom

A gyerek megtanulta kinyitni a konyhaszekrényeket, most örülök csak igazán, hogy van ajtaja a konyhának, mert így legalább addig nyugtom van, amikor éppen nem csinálok ott semmit.

Hónapok óta foglalkoztat, hogy vegyek egy rollert, aztán mindig elvetettem, mert úgy gondoltam, hogy ritkán használnám. Aztán most elhatároztam magam, két napja megvan, persze csalinkázó gyalogosok vannak mindenhol, még tapasztalom, hova érdemes használni, meg mennyire merem gyerekkel a hátamon. Első este persze kapásból elgurultam vele az astoriához, hogy kipróbáljam, mennyi idő eljutni táncra (2.5 km), szerdán alig tudtam megmozdulni, kellenek hozzá combizmok, na. Elméletileg háromszor gyorsabb vele menni, mint gyalog, ami biztos igaz akkor, ha nincsenek kereszteződések, meg járdáról le, járdára fel. Ha más nem, arra tökéletes, hogy a metróhoz/villamoshoz elguruljak vele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr6312481349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása