Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.09.04. 21:23 AnnGel

Holnap ilyenkorra...

Címkék: sorozat ruha kepek tanul

... már túl leszek mindenen. Végre.

Nagyon szépen köszönöm a sok csíííít, az érdeklődést, annyi emberrel beszéltem a szóbeli után, hogy végül csak saját szüleimről felejtkeztem el... Aputól este 8kor jött egy SMS, amiben nem volt más egy kérdőjelen kívül. Sry! :irul-pirul szégyelli magát:

Nem vagyok aggódós típus, nem szoktam ideges lenni ZHk vagy vizsgák előtt, de most gyakorlatilag lebetegedtem, annyira idegeskedtem. Tudom, semmi nem ér ennyit, és próbálok lenyugodni, de basszus. ÁÁÁÁ. Amint befejezem ezt, főzök magamnak egy nyugtató teát, és ágyba bújok.

Na, de legalább végre felvettem az egyik csinos ruhámat, amit évekkel ezelőtt vettünk Anyuval, hogy majd milyen jó lesz valamikor. "Csocsirogyi" ruha, ahogy Anyu mondaná. Soha nem hordok olyan szoknyát, ami a térdem felett végződik, sőt, olyat is ritkán, ami a bokám felett, pláne nem magassarkúval. Így aztán persze nem is csoda, hogy mikor Garouval találkoztam vizsga után, nem volt kérdés, hova menjünk: qrvagyorsan haza, mert át akarok öltözni. Igaz, előtte még azon röhögött percekig, hogyan tipegek.... hát nem kedves? :)

Vizsga: beszélgetés személyes dolgokról (jól ment), önálló témakifejtés, ahol hirtelen nem is tudtam, melyik témát válasszam: tudomány és genetika, vaaaaagy bűnözés, fegyvertartás, halálbüntetés.
Végül ez utóbbit választottam, csak egészen kicsit cigányoztam, és sikerült az is finoman megfogalmaznom, hogy az lenne a legjobb, ha az aberrált gyilkosokat kivégeznék a p*csába... büszke is vagyok magamra.
Szituáció: munkát szeretnék vállalni az angoloknál, miért éppen ott, és milyen munkakörben? Beszéljek erről én, aki amúgy marhára nem szeretnék külföldre menni, és elképzelésem sincsen arról, hogy konkrétan mit szeretnék dolgozni. Nice.
Összességében nem volt rossz, csak holnap lesz a magnós feladat, amit nem is tudtam rendesen gyakorolni, és 44%ban beleszámít a szóbelibe így... kkrkhhhggg...  jajjdenagyon remélem, hogy nem bukom el miatta a szóbelit.

Vizsga után meg Garouval kajáltunk, Dead like me-t néztünk, legalább nem azon rágtam magam egész délután, hogy "jajjistenem, mileszholnap".

Ja, a kinn levő reklám annyira most nem is vészes, tegnap pl lekapcsolták a fényt éjfélkor, ha továbbra is így tesznek, akkor zsír.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9648871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garou 2008.09.05. 18:33:29

De, kedves. Na , ugye, hogy mire nem vagyok jó, mi? De most má' relax, mert túl vagy rajt.
süti beállítások módosítása