Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.08.20. 00:36 AnnGel

Csapatjáték

Címkék: fun link london konyv

Hány tevét érsz/ér a barátnőd? Számold ki!
Nekem ez jött ki magamra: well, i reckon your girl is worth more or less 31 camels, 1 goats and 0 sheep
Kevésnek találom, na. Ti mennyit értek?

A mai napról: a traffic nagyon heavy volt a környéken, magyarul kibebaszottmódon bedugult a város, nagy örömömre, of course. Reggel odafelé, mikor láttam, hogy na MOST kezdődött el az első órám, leszálltam a buszról, legyalogoltam a maradékot, és laza negyedórás késéssel be is libbentem. Wimbledon Village-ben a főút lezárva, rendőrök mindenhol, have fun.

Ezzel persze nem lett volna gond, ha délután visszafele jövet nem ugyanez a helyzet. Mármint a dugó, mert rendőröket nem láttam, csak kígyózó kocsisort (rövidgatya autóknak... érted... merthogy sort, és az rövidnadrág...). Szóval megint sétáltam. De nem az a fő problémám, hogy egy csomó idő elmegy vele, hanem az, hogy a busz elindul, megáll, indul, megáll, ami a double-decker buszon gyomrotpróbáló élmény.

Nem tudom tovább tagadni: birtoklásmániám van, már ami a könyveket illeti. Nem szabad könyvesboltba mennem. Viszont megtudtam, hogy itt Terry Pratchett nagyon népszerű, híresebb, mint pl Stephen King. Van ízlésük az itteni embereknek, na.

És újra rájöttem, hogy lilát hányok a csapatjátékoktól. Most nem a sportra gondolok, hanem mikor négyen együtt döntéseket kellene hozni, és a maradék három olyan csökönyösen ragaszkodik a saját hülye elképzeléséhez, hogy semmilyen érv, meggyőzés nem működik. Mert csak mondod, mondod, a másik meg csak néz, és kijelenti a végén: de akkoris azt csináljuk. Indoklás nulla, de akkoris.
Hogy tisztább legyen a dolog, leírom a szituációt: repülő lezuhan, három túlélő, egy vízhatlan táska, amibe három dolog fér. Van egy lista a dolgokról, 5 perced van eldönteni, mit viszel, utána úszás a szigetre, mert süllyed a roncs.
És mikor már percek óta magyarázok nekik, hogy ne vigyünk 1 liter vizet, mert semmi értelme, csak a helyet foglalja, 1 liter víz semeddig sem elég 3 embernek, csakazértis ragaszkodnak, hogy de elég, ha beosztják.
A játék persze folytatódik, amolyan lapozgatós kalandkönyv módon: kiúsztatok, 1 óra, és sötétedik, mit csinálsz? Vizet keresel a part mentén, bemész az erdőbe kaját nézni stb, és bejelentik, hogy menjünk kaját nézni, mert vizünk az van elég. Érvelés itt sem működött.
Ekkor dőltem hátra sóhajtva, hogy "We all gonna die..." és nem játszottam tovább.

Igen, tudom, ez csak egy játék, túl komolyan veszem stb stb, de ilyen vagyok: versengő és maximalista. Pech.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr30623575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laja 2008.08.20. 11:58:50

Hümm. Szerintem Atink már tárgyal valami olajsejkel. Kár volt ezt elárulni neki. :D:D Mit csináluk 31 tevével és 1 kecskével a Szt.György hegyen??? :D Akkor jó utázást Arábiába. Hiányozni fogsz. :D Akkor ez a dugó ez nem magyar sajátosság.
Ha legközelebb meg játszatok, akkor közöld a másik emberkékkel, hogy azt visznek magukkal a szigetre amit csak akarnak, te nem fogsz beleszólni, és az is csinálnak, amit akarnak, Te úgy is kannibál vagy, és megeszed őket. Ennyi.

Garou 2008.08.20. 13:52:19

Egyre rosszabb hatással vagyok Rád...kocsisort...

Laja 2008.08.20. 19:10:03

:D:D:D:D Én kedvesem viszont 64 tevét és 5 kecsért ért. :D:D:D
Atim mit csinálunk ennyi tevével? Ez má 95 teve.

AnnGel 2008.08.20. 19:15:31

Francba már! Miért csak ennyit érek? Neméééééér. *duzzog*
És tényleg eladnátok néhány retkes tevéért?
Tudom, hogy nem főzök, és még vissza is pofázok, de nekem legalább... ónem, a tevének is van púpja... értem. Pakolok is.

Nialan · http://nialan.freeblog.hu 2008.08.21. 17:55:33

Én érek még kecskét meg birkát is. :D

AnnGel 2008.08.21. 17:57:31

Én is, de a srácok csak a tevékkel számolnak, aprópénzzel nem vacakolnak :P

És mennyit érsz? :D
süti beállítások módosítása