Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2016.11.14. 21:07 AnnGel

Idén három napig szülinapoltattam magam, utolsó huszon, jövőre már harminc, amivel teljesen ki vagyok békülve, mert amúgy ennél idősebbnek érzem magam. Pénteken program kettecskén, ismét Momentán Rögvest, szakadtunk a röhögéstől, szerintem veszek szüleimnek karácsonyra jegyet, nekik is tetszene. Utána meg vacsora, éjfélre haza, belopakodtam az alvó picinnyhez, és néztem, ahogy alszik (ez egyelőre cuki, csak később lesz creepy!). A momentános előadás szünetében felhívtam anyum, hogy minden jól ment-e, leszúrt, hogy ő olyan fajta nagymama, akire ha rábízzák az unokát, akkor ne telefonáljon rá az anyuka, hogy minden oké-e, azistenitneki.

Szombaton házibulit csaptam, fél napot a konyhában töltöttük, mert túlvállaltuk magunkat sütés terén, délután 4-kor azt éreztem, hogy bárcsak inkább ne lenne buli, eléggé kipurcantam. Úgy hirdettem meg, hogy aki a kicsikét akarja gyömöszölni, az jöjjön 5-re, mert 6-kor lövik neki a pizsit, és hát sorban álltak a barátaim, mindenki meghöntörgette, a gyerek is tök jól bírta, simán elaludt fürdetés után, nem volt túlpörgéspara. Beizzítottam a bébiőrt, rácsuktam az ajtót, lehetett hangoskodni, de mégis tudtam, hogy meghallom, ha para lenne. Az utolsó vendégeket fél 11-kor zavartam haza, legnagyobb sikere a nyers sárgarépának volt sajtos szósszal. Annyira jól sikerült, hogy ilyet rendszeresen fogok szervezni, hiszen egyelőre ez a legegyszerűbb módja annak, hogy férjemmel egyszerre mindketten társasági életet éljünk.

Vasárnap meg szüleimmel ebédeltem, elmentünk egy étterembe, a picinny közben vidáman nézelődött, tényleg nem értem, mivel érdemeltem meg egy ennyire nyugis babát, komolyan beszarás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr7111961367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása