Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.09.25. 12:18 AnnGel

Zommmb

Címkék: zene link hehe 18as karika vilagutalat

All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more 

...

Valaki a "vidám blog" keresőszóval jutott el ide. Nagyobbat nehezen tévedhetett volna (legalábbis mostanában).

Azt álmodtam, hogy nővel vagyok, pontosabban a Dead like me c. sorozat főszereplőjével. Semmi huncutságra nem kell gondolni (de lehet), csak annyi, hogy ült az ölemben, átöleltem, és minden nyugodt volt és szép, meg minden. Ez azt jelenti, hogy a nagydarab-szőrös-lelkidefektes pasik helyett mostantól kezdjek lányokkal? Még a végén kiderül, hogy búza vagyok, legalább mehetek én is felvonulni, hehe. Nem, ezt nem tehetem meg Garouval, nem hozhatom ennyire kellemetlen helyzetbe.
- És exed hogy van?
- Leszbikus lett...

És most reklám:

Garou lakótársai is elkezdtek blogolni, őket ismerve sok-sok hüjeséget (igen, pontos j-vel) fognak összehozni, áldassék a nevük.

RASZTALAK
(kattincsá rája, igen, jól)

 

Ja, és azért zommmb, mert az éjjel állandóan felébredtem, és nehezen aludtam vissza. Ennek örömére ma jól el is lógom a gazdaságpolitikát.

Update: újabb comic linkelve, Looking For Group, World of Warcraftosoknak ajánlom szerettel (köszi Tadam).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr61680834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása