Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.02.15. 14:41 AnnGel

Na egész jól lenyomtuk a hetet, a gyerekek úgy tűnik, hogy hiányozhattak egymásnak, mert nagyon sokat játszottak együtt, jól elfoglalták magukat. Tudtam pár órát is dolgozni szerdán és csütörtökön, de péntekre eléggé kifingtam. Nem megy az, hogy egész délelőtt a gyerekeket felügyelem, utána meg alvásidőben dolgozom. Muszáj nekem is lefeküdnöm, olvasnom, aludnom kicsit.

Péntekre persze már semmi baja nem volt a kicsinek, ha nem lenne az egész koronapara, akkor hétfőn simán vittem volna. Úgyhogy felhívtam a gyerekorvost, vázoltam a helyzetet, végül azt javasolta, hogy vigyem el a kicsit PCR-ra. Eléggé rá voltam feszülve, nem lehet előtte enni meg inni, meg hát nem kellemes a mintavétel. Viszont annyira nem történt semmi a héten, hogy ez tök nagy élmény volt neki, még másnap is azt magyarázta, hogy csikizte a néni az orrát, meg ki kellett nyitnia a száját. Ja, és persze negatív.

Közben lányom ovijában annyi a beteg pedagógus, hogy kérték, hogy aki meg tudja oldani, az ne vigye. Ma még itthon van velem, mellette lehet dolgozni, de muszáj lesz vinnem, unja magát ő is, meg tegnap már elsírta magát, hogy hiányoznak a barátai.

Na de vége lett a hétnek, meg egészségesek is vagyunk, ez a lényeg, én meg lehet, hogy végre tényleg eljutok az irodába? Őrület. És még a nap is süt, innen bentről nem is hinném el, hogy 3 fok van.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr5916428350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása