Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2021.02.02. 16:12 AnnGel

Throwback Andalúzia

2020. február 2:

Utolsó bejegyzés.

Utolsó kalandként elhagyták az egyik bőröndünket, mert a check in-nél nem raktak rá cetlit. Remek volt ezt intézni hajnali egykor. Persze legközelebbi járat kedden éjjel van, úgyhogy csak szerdán kapjuk vissza. Szerencsére asszem semmi olyan nincsen benne, ami nélkülözhetetlen lenne, főleg gyerekruhák. Meg egy mangó, jaj.

Két opciónk volt hazafelé: vagy hajnal (5-re reptéren, kb 3-kor kelni kellett volna), vagy éjjel (fél 10-kor felszállás, fél 1-kor érkezés), az utóbbit választottuk. Reméltem, hogy a gyerekek alszanak egy jót délután, de a nagyobbik harmadik napja kihagyta a délutánit. Direkt korán kimentünk a reptérre, hogy legyen időnk enni felszállás előtt, erre felszállás előtt két órával még nem volt nyitva a check in (3 órával előtte kéne nyitni), és a két pultnál a priority utasokat kezdték el felvenni, a többieket csak utána. Wtf WizzAir.

A kicsi nagyon rosszul bírta a reptéri várakozást (odafelé ezzel nem volt gond), viszont a gépen kevesebb üvöltés volt. Másfél órával felszállás után sikerült a gyerekeknek elaludniuk, rohadt szar volt drága pici fiamat végig az ölemben tartani.

Mindennel együtt éjjel 2-re értünk haza, gyerekek elkezdtek fejen pörögni, elég szürreális volt. Na meg az, hogy egészen el lehet szokni egy lakástól, a gyerekek ki vannak bukva, hogy nem érik el a kapcsolókat, hehe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr9616402930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása