Ezt mondtátok

  • AnnGel: @isolde: de jó, nagyon menő vagy! (2023.07.24. 23:46)
  • isolde: Tök jó! Én 42 évesen csináltattam az első tetoválást. (2023.07.24. 16:41)
  • isolde: @AnnGel: itt Norvégiában azt az elméletet tolják, hogy a szülőknek haveroknak kell lenni, mert ha ... (2023.06.10. 14:07)
  • AnnGel: @isolde: sajnos nem tudok részleteket, hogy kivel megy hogyan szokott konfliktusa lenni a gyerekem... (2023.06.09. 13:08)
  • isolde: Én pont bírtam anno az oviban a verekedős gyerek anyukáját, mert jó fej volt. De lehet, hogy csak ... (2023.06.09. 07:32)
  • Utolsó 20

2008.07.10. 13:12 AnnGel

Új laptop, fogorvos, meg ilyes

Címkék: kocka alom eletkepek

No.
Átvettem céééép kis Asus-omat, bekapcsoltam, kipróbáltam, a webcam valami eszméletlenül szép képet csinál. Vezeték nélküli netet még nem sikerült kipróbálnom, úgy tűnik, itt nincsen.
Hosszas keresgélés után sem találtam meg, hol állíthatom án a Linux nyelvét angolra (ötlet?), mert magyarul gáz, nem jelenik meg sok helyen az ékezetes betű, és amúgy is, a menük fele is angol (gondolom véletlenül, egyik mondat még magyar, aztán angolul folytatódik).

Voltam fogorvosnál, hogy megnézze, minden okés-e, nehogy Londonban kezdjek el fájni, és nem fúrt semmit hálisten, minden ok. Ettől függetlenül rémálom ott ülni, turkál bennem, fáj, és sikerült addig baszakodnia, hogy megrepedt a szám sarka. Hát au!

Ismét rájöttem, hogy nem értem az embereket. Ez a faszi elégedetlen az országgal, kormánnyal, gazdasággal, hogy alig lehet itt megélni, amúgy fiatal, saját házában saját magánrendelője van, balatonparti nyaralója, feleségének nem kell dolgoznia, két kisgyereke van, szarásig-rogyásig van munkával stb, szóval sokkal jobban megy neki az élet, mint sok más embernek, és pont ő elégedetlen. Ki érti ezt?

Azt álmodtam, hogy nem működik a gépem, valami baja van, és a betűk össze-vissza jelennek meg. Ez asszem nincsen benne az álmoskönyvben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anngel.blog.hu/api/trackback/id/tr71562131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása